Odlehčené téma - houby

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Richard

Příspěvek od Richard »

-peha- píše:Topolku Ty dílere jeden na co nás tu navádíš cóóObrázek Jó ale pravdu máš já sem taky vesnickej a u nás ty muchomúrky žrali krávy no a nekdy to byl dobrej tanec :lol: :lol: :lol:
No a co ti, co si dali k snídani kakao od týhle "šílený krávy", nebo děti pribináčky????? Jak dokázat, že jsem zhulenej mlíkem :?: :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Reklama

Honza Beneš

Příspěvek od Honza Beneš »

Richard píše:
-peha- píše:Topolku Ty dílere jeden na co nás tu navádíš cóóObrázek Jó ale pravdu máš já sem taky vesnickej a u nás ty muchomúrky žrali krávy no a nekdy to byl dobrej tanec :lol: :lol: :lol:
No a co ti, co si dali k snídani kakao od týhle "šílený krávy", nebo děti pribináčky????? Jak dokázat, že jsem zhulenej mlíkem :?: :lol: :lol: :lol:
Muchomůrka se do toho mlíka přidávala dodatečně, né že kráva rovnou dojila muchomůrkový mlíko :shock: :lol: :lol:
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Teda panove s tema houbama me pekne serete :lol: , ja jsem zase v sobotu a nedeli boural podlahu , grrrrrrrrr
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Z toho si nic nedělej, já zas dělal plot :(
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no a ja mel konecne chvili volno tak jsme se zasli podivat na chate do lesa a konecne sem mel letos stesti a prinesl si temer plny maly kosik.nejaka bedla ,babka a 6 peknych hribu a k nim jeste 2 male.byly moc dobre ale fotky jsem ja trouba neudelal :(
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Dúfam že boli jedlé asi hej keď to píšeš :lol: :twisted: :lol: :twisted: Obrázek
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no zatim zijeme vsichni.a to co si dal na fotce do placu sem v nedeli videl asi 10 kusu.
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No mladá bedlička tu som neodtrhol len vyfotil a je fajn že žijete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

-peha- píše:Dúfam že boli jedlé asi hej keď to píšeš :lol: :twisted: :lol: :twisted: Obrázek
Pěkný den :D
Toto typuji na Muchomůrku šedivku :? Musel bych vidět sukýnku :lol: Jinak noha dole špičatá.Ale u muchomůrek je důležitá sukýnka!!! Musí být jen jedna a plysovaná!!!Jinak šedivka taky ji někdy beru ale nic moc chuťově.Jinak Palikxi u některých hub se objevuje otrava za několik dní!Třeba týden!/Pavučinec plyšový/vzdáleně podobný ryzcům.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Teda Pepo Bedla i ta vlevo?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

:D dekuju ze se starate o moje zdravi ale houby ktere neznam nebo se daji snadno splest nezbiram.takze babky poznam bedlu taky -ale az ty vetsi-a hriba modraka taky poznam .nic jineho jsem nenasel.takze POHODA(jo jeste hořčaka ale toho jsem testoval uz v lese-brrrrrrr :D )
Simson s 51
Richard

Příspěvek od Richard »

Jen pro poučení: kdysi jsem našel na chalupě na kompostu krásný bedly a protože houby moc nejím (jen je lovím :lol: ) vzal jsem je do práce. Kluci kuchaři je udělali a všichni mlaskali :lol: :lol: Doma jsem měl návštěvu a kecali jsme o houbách a já se zmínil, že jsem vzal do práce bedly a hned jsem šel pro atlas hub abych je ukázal. K mýmu velkýmu zděšení tam bylo napsáno, že bedly z lesa jsou velmi dobré, ale zahradní , z louky či kompostu jsou mírně jedovaté. :shock: :shock: :shock: Skoro jsem se bál jít ráno do práce, ale všichni dorazili a nebyl žádný problém. Tak tak byli moji kolegové v práci zocelení :D :D
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo bedly sú fantastické hubky :lol: To Topol iste obydve sú bedličky :lol: To Palikx hořčáky u nás nerostou ale stále na ně vspomínám sou to krásný hřiby akorád hořký jako šlak :lol: :lol: :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Richarde takových hub je víc!Třeba Václavka je taky mírně jedovatá!Má se převařit a vodu vylít.Ale jinak jde jakorát když by jsi jich sněd víc tak bude bolet hlava.Na Hník nesmíš alkohol potom je taky jedovatý!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Richard

Příspěvek od Richard »

Dovolím si poopravit Topola : Alkohol ve větším množství (1 pivo asi nevadí) se nemá pít na žádné houby, ale hlavně na Hnojníka inkoustového :D :D
kasma

Příspěvek od kasma »

Tak sa pridam aj ja zo svojimi... :D

Obrázek Obrázek
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Odpovědět

Zpět na „POKEC“