Vrzání zadního sedadla
Moderátor: Blue Lanos
Vrzání zadního sedadla
Když na pravém zadním sedadle sedí dospělá osoba, ozývá se hlavně při jízdě po nerovnostech (což je prakticky všude) dost výrazné vrzání. Vychází to z opěradla, když se pasažér neopírá, je klid. Čekal jsem, že se někde objeví odřené místo, podle kterého bych poznal, co to vlastně vrže, ale zatím nikde není nic vidět. Mám podezření na železné oko, které zapadá do zámku sedadla, že se tře o ten plastový zámek.
Včera jsem to v garáži zkoušel - seděl jsem v zadu a poskakoval jako magor - a žádný zvuk se neozval, zřejmě při jízdě dochází k trochu jinému pohybu sedadla. (Okolo šli nějací lidé a divně se na mě dívali . Asi jsem vypadal dost exoticky.)
Dělá to někomu (v sedanu) taky? Případně máte nějaký tip, co by to mohlo být?
Včera jsem to v garáži zkoušel - seděl jsem v zadu a poskakoval jako magor - a žádný zvuk se neozval, zřejmě při jízdě dochází k trochu jinému pohybu sedadla. (Okolo šli nějací lidé a divně se na mě dívali . Asi jsem vypadal dost exoticky.)
Dělá to někomu (v sedanu) taky? Případně máte nějaký tip, co by to mohlo být?
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Reklama
Mal som podobný problém, ale trocha naopak. Keď niekto sedel tak to nerobilo. Ako som dal poťahy tak to prestalo. Môj názor je že to spôsobuje pohyb sedadla do strán. Skús dať niečo medzi operadlá, čím by si zemnšil vôľu. A nie si sám čo to skúšal nadhadzovaním sa v aute
Kalos hatchback 1.2, LPG červená 73L 105000km
Dík za tip. Vyzkouším.hroch píše:Mal som podobný problém, ale trocha naopak. Keď niekto sedel tak to nerobilo. Ako som dal poťahy tak to prestalo. Môj názor je že to spôsobuje pohyb sedadla do strán. Skús dať niečo medzi operadlá, čím by si zemnšil vôľu. A nie si sám čo to skúšal nadhadzovaním sa v aute
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
Uplně přesně jak to řikáš ty tak, upně to samý se mě taky stává až na, že sem dal potahy a na chvíli to taky přestalo a tak často to nedělá, občas se mi to stalo i když v zadu někdo seděl a nějakou velikou silou se neopíral.hroch píše:Mal som podobný problém, ale trocha naopak. Keď niekto sedel tak to nerobilo. Ako som dal poťahy tak to prestalo. Môj názor je že to spôsobuje pohyb sedadla do strán. Skús dať niečo medzi operadlá, čím by si zemnšil vôľu. A nie si sám čo to skúšal nadhadzovaním sa v aute
Mel jsem ten samy problem...vyresil jsem to olejem, a par podlozkama, vrzalo to i s potahem. Podlozky jsem dal pod sedadlo, jak jsou ty oka a pak jsem paskou oblepil oka za operadlem, promazal jsem vsechny klouby...od te doby klid
Naposledy upravil(a) Koumeles dne pon zář 03, 2007 11:19, celkem upraveno 2 x.
U sedanu nejsou "podprdelníky" odklápěcí, takže pod sedadlo asi podložku nedám - nebo jsem to špatně pochopil?Koumeles píše:Mel jsem ten samy problem...vyresil jsem to olejem, a par podlozkama, vrzalo to i zpotahem. Podlozky jsem dal pod sedadlo, jak jsou ty oka a pak jsem paskou oblepil oka za operadlem...od te doby klid
jj..pochopil dobre ja mam 5tidveraka, tam se podrdelniky odklapejiMirek píše:U sedanu nejsou "podprdelníky" odklápěcí, takže pod sedadlo asi podložku nedám - nebo jsem to špatně pochopil?Koumeles píše:Mel jsem ten samy problem...vyresil jsem to olejem, a par podlozkama, vrzalo to i zpotahem. Podlozky jsem dal pod sedadlo, jak jsou ty oka a pak jsem paskou oblepil oka za operadlem...od te doby klid