Mates do kopce netahá

Moderátor: Blue Lanos

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Heh, svíčky jsem dal Brisk Super za 47,- Kč jednu a jede to pořád dobře ;)
Reklama

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Možno aj palivový filter nepustí tak palivo ako predtým, alebo si pribral.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pro Roberta:

já osobně nemám moc dobré zkušenosti ze svíčkami Brisk Super, po ujetí asi 8000 km začala jedna vynechávat , ale také auto s nimi jezdilo do té doby dobře. Třeba to byla náhoda, ale od té doby jezdím na Champiónky a vše v pohodě.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

V.Brousek píše:Pro Roberta:

já osobně nemám moc dobré zkušenosti ze svíčkami Brisk Super, po ujetí asi 8000 km začala jedna vynechávat , ale také auto s nimi jezdilo do té doby dobře. Třeba to byla náhoda, ale od té doby jezdím na Champiónky a vše v pohodě.
Já s nima nalítal cca 14.000 km a pořád bez problémů. Navíc i kdyby odcházely co 10.000 km, tak se mi to pořád vyplatí víc, než kupovat nějaké drahé za 150,- kč / kus apod. ;)
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Tak kuci to teda nevim :), po nejake dobe jezdeni v matesovi mam spotrebu asi 8 lt LPG pri mem stylu jizdy, jinak s nim jezdim jen v Praze a nekdy ve dvou po skorodalnici na Ml. Boleslav. Max rychlost nevim ale ja s nim jezdim normalne ve dvou do 160 a je pravda ze v kopeckach klesa na z teto na 110 ( na 5). Dvoulitr to neni ale jede to krasne.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Mohu potvrdit, že na to že je Matíz osmistovka jezdí fakt dobře. Sice trochu častěji člověk řadí, ale za to aspoň za volantem neusne. Jezdím s Matízem již osmým rokem do Chorvatska a nedám na něj dopustit. Samozřejmě není to auto pro rodinu ale pro dva ideální.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Pravda

Příspěvek od Vazoun »

V.Brousek píše:Mohu potvrdit, že na to že je Matíz osmistovka jezdí fakt dobře. Sice trochu častěji člověk řadí, ale za to aspoň za volantem neusne. Jezdím s Matízem již osmým rokem do Chorvatska a nedám na něj dopustit. Samozřejmě není to auto pro rodinu ale pro dva ideální.
------------------------
To jsi " Vašku " posoudil zcela po pravdě - také jsem spokojený po výměně zadního dílu výfuku a po roce středního dílu . Sice mi výfuková soustava už vypověděla dle jiných Matízkářů - poměrně brzo,ale to se nedá nic dělat mám holt pech :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
jandaxx

Příspěvek od jandaxx »

Já měnil před měsícem komplet výfuk od svodů až po zadní tlumič. Včetně katu. Cena i s prací 9500. Mates má najeto 98 000 a je to rok 99.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravda

Příspěvek od alvin »

Vazoun píše:
V.Brousek píše:Mohu potvrdit, že na to že je Matíz osmistovka jezdí fakt dobře. Sice trochu častěji člověk řadí, ale za to aspoň za volantem neusne. Jezdím s Matízem již osmým rokem do Chorvatska a nedám na něj dopustit. Samozřejmě není to auto pro rodinu ale pro dva ideální.
------------------------
To jsi " Vašku " posoudil zcela po pravdě - také jsem spokojený po výměně zadního dílu výfuku a po roce středního dílu . Sice mi výfuková soustava už vypověděla dle jiných Matízkářů - poměrně brzo,ale to se nedá nic dělat mám holt pech :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
Presne tak,ja tiež po mojej nedávnej skusenosti s cestoun po Tatrách a do Zakopaneho ,nedám dospustiť na Matízka.Je naozaj dobrý vrchár,len treba ovládať umenie včas radiť,ale kto jazdil na wartburgoch,či škodovkách,ten to nezabudol,rusáky nevyžadovali až také časté radenie.
Matej však vonkoncom nepôsobí ako brzda provozu ani v stupákoch,to už teraz škôr tie staršie škodovečky, v pohode doslova aj vyletel hore Čertovicou (1238 m n.m.),aj zvládal tie Tatranské serpentíny skoro s rovnakou bravúrou ako IBIZA,akurát s wartburgom má ešte spoločné,okrem bručavého zvuku motora pri rozjazde, 3 valcoveho motora, potreby častého radenia,aj ten niekedy subjektívne nepríjemny pocit nakláňania sa v zákrutach,mne osobne to neprekáža,ale u niekoho to môže vyvolávať nepríjemne pocity.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“