První Nexia s motorem 2,5 V6
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, co ses snažil napsat?ferino28 píše:Sorry, but your foto and doesn´t know this engine. But how yourself wrote just so OK. Please new fotosSANDo píše:Brakes of course from Kadett GSi ( 256 mm ). That's enough... for now
Don't worry, everything what shoul be is already changed for sth better ( suspension, brakes )
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
A jeje. To som bol trocha spolocensky unaveny (este teraz mam z hlavy balon a nic sa mi nechce)Ivan píše:Ty vole, co ses snažil napsat?ferino28 píše:Sorry, but your foto and doesn´t know this engine. But how yourself wrote just so OK. Please new fotosSANDo píše:Brakes of course from Kadett GSi ( 256 mm ). That's enough... for now
Don't worry, everything what shoul be is already changed for sth better ( suspension, brakes )
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak proveď prosím editaci Tvého příspěvku. Díky.ferino28 píše:A jeje. To som bol trocha spolocensky unaveny (este teraz mam z hlavy balon a nic sa mi nechce)Ivan píše:Ty vole, co ses snažil napsat?ferino28 píše: Sorry, but your foto and doesn´t know this engine. But how yourself wrote just so OK. Please new fotos
Nexia² project
Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul... ale ja jsem fanda techto bestii... http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zm ... ed&search=
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak tato obluda mě vůbec neoslovilaGoose píše:Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul... ale ja jsem fanda techto bestii... http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zm ... ed&search=
Nexia² project
Ja jsem fanda muscle caru...sice jsou to cihly na kolech ale ten vzhled a zvuk motoru...to je hudba pro moje usi...to krasny prevalovani motoru bych mohl poslouchat porad...Ivan píše:Tak tato obluda mě vůbec neoslovilaGoose píše:Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul... ale ja jsem fanda techto bestii... http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zm ... ed&search=
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je pěkný.. no můj sen je amerika:) camaro 68 nebo 69:)Goose píše:Ja jsem fanda muscle caru...sice jsou to cihly na kolech ale ten vzhled a zvuk motoru...to je hudba pro moje usi...to krasny prevalovani motoru bych mohl poslouchat porad...Ivan píše:Tak tato obluda mě vůbec neoslovilaGoose píše:Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul... ale ja jsem fanda techto bestii... http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zm ... ed&search=
Konecne muj clovek...ja mam zase jiny sny a to Dodge Charger nebo Challenger a nebo Plymouth Barracuda...zvlast v takovehle barvicce...S.v.o.b.i.k píše:Tak tohle je pěkný.. no můj sen je amerika:) camaro 68 nebo 69:)Goose píše:Ja jsem fanda muscle caru...sice jsou to cihly na kolech ale ten vzhled a zvuk motoru...to je hudba pro moje usi...to krasny prevalovani motoru bych mohl poslouchat porad...Ivan píše: Tak tato obluda mě vůbec neoslovila
každopádně jak píšeš Ivane, šestiválec je dost těžký, brzd bych se nebál ani poloos (i když...), ale spíše jak to bude snášet převodovka, potom kroucení karoserie v zatáčkách, a komplet charakteristiky přetáčivosti... z vlastní zkušenosti vím, že sedna má sklony k přetáčivosti už se sériovým motorem...
Ještě k těm 200 koním - jasně, ono se to dá i na dvoukolku, vždyť je jich několik, každopádně rozjezdy, výjezdy ze zatáček... v tomhle už je 200 koní dost a čtyřkolka si lépe poradí.... napsal jsem to jen z toho titulu, že kámoš popisoval svezení s IBizou cupra 1,8 T a tvrdil, že to auto jede 20% svého provozu v průhrabu (asi nejel podle předpisů)...i když věřme mu, že..
Sando - great work! Have you made some videos with your V6 RIDE?
Ještě k těm 200 koním - jasně, ono se to dá i na dvoukolku, vždyť je jich několik, každopádně rozjezdy, výjezdy ze zatáček... v tomhle už je 200 koní dost a čtyřkolka si lépe poradí.... napsal jsem to jen z toho titulu, že kámoš popisoval svezení s IBizou cupra 1,8 T a tvrdil, že to auto jede 20% svého provozu v průhrabu (asi nejel podle předpisů)...i když věřme mu, že..
Sando - great work! Have you made some videos with your V6 RIDE?
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: