AKRI se ženil!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Gratuluju Akrimu a Hance a moc pozdravuju, zkusím typnout tu Nubi , že by Palikx????? Protože já tam nebyl
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
MiSedl s rodinou přejí hodně štěstí a lásky.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
-
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Prajem aj ja s mojou rodinou len same slnečné dni,veľa lásky a porozumenia.
P.S. Ja som tiež ešte len trojmesačný ženáč,už síce po druhýkrát,ale naše manželstvo je tiež ešte len v ZÁBEHU
Ešte raz veľa šťastia.
P.S. Ja som tiež ešte len trojmesačný ženáč,už síce po druhýkrát,ale naše manželstvo je tiež ešte len v ZÁBEHU
Ešte raz veľa šťastia.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak Vám teda všem pěkně děkuju
Ne, vážně, děkujeme, bylo to moc fajn, všechno vyšlo tak jak mělo
Vojta nás se svou paní hooodně mile překvapil, jo a s Palikxem byl přítomen i PetrM, ale ten se nechal přivézt, proto bylo daewoo jen jedno A já jsem vyjímečně taky neřídil
Ne, vážně, děkujeme, bylo to moc fajn, všechno vyšlo tak jak mělo
Vojta nás se svou paní hooodně mile překvapil, jo a s Palikxem byl přítomen i PetrM, ale ten se nechal přivézt, proto bylo daewoo jen jedno A já jsem vyjímečně taky neřídil
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
ti co tipovali uz sice vedi ale je to tak nesmel jsem chybet.nubi slapala v pohode.jirkovi jsme poprali neco popili dokonce i tancovali ,nevestu se unest nepodarilo-kricela jako kdyz ji na noze berou- a tak jirka stihl vyskocit a ubranil si ji.opravdu se vse podarilo asi jak melo.pridam s dovolenim jirky a jeho zeny nejake fotky co mi uvizly ve fotaku ale az nekdy v tydnu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Taky gratuluju ale hlavne doufam ze nebude taky volit ty svine komunisticky jako ty !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet