Při brždění svítí parkovací světlo - poraďte prosím
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Při brždění svítí parkovací světlo - poraďte prosím
Prosim o pomoc mam problem kdyz seslapnu brzdy tak mi sviti parkovaci svetla co s tim?prosim pomozte nekdo?
- Reklama
Re: Pomooooooooooooc
Jednoduchá odpověď - nešlapej na brzdy a máš klidné spaní...Taszzz píše:Prosim o pomoc mam problem kdyz seslapnu brzdy tak mi sviti parkovaci svetla co s tim?prosim pomozte nekdo?
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Pěkný den
Co jinýho než že máž někde spojený dráty od brzd s parkovačkama.Ale napsal jsi toho málo.Například když rozsvítíš parkovačky svítí i brzda?Taky jsi nenapsal jestli svítí při brzdě obě světla.Ale nejlíp ti poradí asi dedo.miki já to bral jen podle logiky.Ale propojení může být všude kde jdou vedle se tyto dráty.
Ať nám jezdí a nezlobí
Co jinýho než že máž někde spojený dráty od brzd s parkovačkama.Ale napsal jsi toho málo.Například když rozsvítíš parkovačky svítí i brzda?Taky jsi nenapsal jestli svítí při brzdě obě světla.Ale nejlíp ti poradí asi dedo.miki já to bral jen podle logiky.Ale propojení může být všude kde jdou vedle se tyto dráty.
Ať nám jezdí a nezlobí
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
prichyluji se k domence docenta, pokud si menil zarovky tak bud si to spatne nasadil nebo nekde lita kostra, otazka jen zni ma nexie dvojvlakno????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW