Výfuk
Moderátor: Blue Lanos
Re: výfuk
Dneska jsem si udělal radost - co sobě?Matizovi jsem udělal radost a koupil koncovku výfuku aby mu to slušelo a trochu se odlišoval od ostatních - že vypadá dobře???Aspoň to pochvalte - díky...J.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Reklama
Hezky ti to Jirko ladí já bych taky chtěl něco podobnýho (když tam mám teď ten novej výfuk) ale s led osvětlením - nejlíp do modra
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Díky za názory,ale chromová by tomu moc neslušela - protože na Matízkovi není snad ani kousek chromu - myslím tím kovového chromu - nepočítám zadní nápis Daewoo Matiz - snad škoda jen že se mi někde ztratila záslepka na tažné oko a proto je tam taky jiná odstín modré - sháním kousek takhle tmavé tapety - až bude tak se to přelepí.mrk píše:sry, ale mne sa to vobec nepaci, je to uplne ina farba, chrom by bol podla mna lepsi
Mějte se ..a hezkej weekend...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Ja mam Matiza I, r.v. 99 a po osmich rokoch mam este prvy a druhy diel vyfuku pekny strieborny. A to som sa o vyfuk nikdy nestaral. Akurat ten zadny diel je uplne kaput (zvonku aj zvnutra) a vlnovec treba novy. Ale bol som hodne prekvapeny, ked som zbadal pekny striebornucky katalyzator aj stredovy tlmic. Jazdim pritom kazdy den a castokrat aj kratke trasy. Uz sa tesim na novy vlnovec a zadny tlmic
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu