Těsnění pod víko ventilů
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Těsnění pod víko ventilů
Mám najeto 150 000 km , Nexii 1,5 16 V , a začalo mi téct těsnění pod víkem ventilu . Koupil jsem si těsnění značky ELRING...po výměně mi teče olej skoro všude , ke svíčkám i okolo víka .
Všechno jsem znovu rozdělal ,očistil,odmastil a výsledek stejný .
V servisu mi zdělily , koupit těsnění jiné značky.
Prosím o radu? Nemáte někdo zkušenost s podlepením , nebo jiným řešením
Všechno jsem znovu rozdělal ,očistil,odmastil a výsledek stejný .
V servisu mi zdělily , koupit těsnění jiné značky.
Prosím o radu? Nemáte někdo zkušenost s podlepením , nebo jiným řešením
- Reklama
Jedině fakt koupit jiné těsnění, nejlépe originál, např. od www.czdrafel.cz ; na 16V existuje jedině gumové těsnění ... a s tím jsou holt problémy
Zkoušeli jsme podlepovat silikonem, pomohlo to, ale jen na chvilku.
Zkoušeli jsme podlepovat silikonem, pomohlo to, ale jen na chvilku.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
to ja daval na svoji nexii s korkovym tesnenim a bylo to na prd, takze pokud korek, tak bez silikonu, pokud gumovy tak myslim ze by to mozna taky pomohlo bez nej, hlavne moc neutahovat.ferino28 píše:Mam dobre skusenosti s tym cervenym silikonom na motory. Obyc nie, pretoze sa velmi rychlo rozpusti (olej a benzin)!!! Ten cerveny odolava aj teplotam.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na korok som to este neskusal, ale na Audi mi moc tieklo cez vicko a ten silikon to vyriesil. Nedaval som ho vela, iba som to dobre odmastil a natrel tenky film.milosh píše:to ja daval na svoji nexii s korkovym tesnenim a bylo to na prd, takze pokud korek, tak bez silikonu, pokud gumovy tak myslim ze by to mozna taky pomohlo bez nej, hlavne moc neutahovat.ferino28 píše:Mam dobre skusenosti s tym cervenym silikonom na motory. Obyc nie, pretoze sa velmi rychlo rozpusti (olej a benzin)!!! Ten cerveny odolava aj teplotam.
-
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:to ja daval na svoji nexii s korkovym tesnenim a bylo to na prd, takze pokud korek, tak bez silikonu, pokud gumovy tak myslim ze by to mozna taky pomohlo bez nej, hlavne moc neutahovat.ferino28 píše:Mam dobre skusenosti s tym cervenym silikonom na motory. Obyc nie, pretoze sa velmi rychlo rozpusti (olej a benzin)!!! Ten cerveny odolava aj teplotam.
proč moc neutahovat?já včera víko dotáhnul na fest
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
Pretoze ked moc utiahnes tak sa ti ten plech deformuje. Naj je utiahnut (s citom) na niekolko krat postupne (ako hlavu).Loser píše:milosh píše:to ja daval na svoji nexii s korkovym tesnenim a bylo to na prd, takze pokud korek, tak bez silikonu, pokud gumovy tak myslim ze by to mozna taky pomohlo bez nej, hlavne moc neutahovat.ferino28 píše:Mam dobre skusenosti s tym cervenym silikonom na motory. Obyc nie, pretoze sa velmi rychlo rozpusti (olej a benzin)!!! Ten cerveny odolava aj teplotam.
proč moc neutahovat?já včera víko dotáhnul na fest
Já tam dal to těsnění jak nabízejí v www.autodilykrč a ani kapka.