dvere vodiča a spolujazdca

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
matkogin

dvere vodiča a spolujazdca

Příspěvek od matkogin »

neviete niekto o niekom kto by mal na predaj dvere vodiča a spolujazdca??? dal som auto vyvariť a dvere su vraj hnile tak si mam zohnať druhe ...som z toho na nervy lebo čakam ako blb a ked som sa ozval či je auto hotove povedia mi toto
Reklama

Tajny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tajny »

Ahoj ted som vydel jedno espero na vrakovisku v KE na vrakovisko nad jazerom pri mlynoch A tam su aj dvere za hole dvere chce 3000 sk za kus nemam na to vrakovisko kontakt ale keby si velmi chcel tak by som sa vedel ist nane pozriet , to espero bolo tmavo modre
DAEWOO ESPERO 1,5 66 KW
bono.p

Příspěvek od bono.p »

otazka ale je ci sa tie dvere fakt nedali vyvarit alebo sa im len do toho nechcelo ist.. Prehnita byva len spodna cast.. Neda sa to cele odpalit a navarit tam novy kus plechu, zagitovat a nastriekat?
Espero 1.5 DOHC 16V, 1996
matkogin

Příspěvek od matkogin »

dik za pomoc aj ked z košíc a hned modre by mi pasovali zohnal som v BA sice ešte neviem akej farby ale najskor sa pojdem osobne pozrieť na moje autíčko či sa s tym da niečo spraviť radšej by som tie prachy investoval inak ako do vymeny dverí len pre niekoho lenivosť
Dnes tam idem dam vedieť :?
matkogin

Příspěvek od matkogin »

takže bol som až v BA a dohodol som sa na cene 9tisíc za všetky ...povodne chceli 3litre za jedny dvere su celkom zdrave stači len nastreknuť
:lol:
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“