ako odstranit farbu z laku?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ako odstranit farbu z laku?
nas mily sused si povedal, ze ponatiera okna a vobec ho netrapilo, ze pod nimi parkujem. takze som si nasiel asi 6 viac-menej stecenych kvapiek rozne po aute.... niektore isli zoskrabnut, niektore nie. kym sa do toho pustim s lepiacou paskou a acetonom, mate niekto napad ako sa toho zbavit bez toho, aby som poskodil lak? vdaka.
Naposledy upravil(a) Granko dne pon srp 06, 2007 22:29, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- congo
- Kontaktovat uživatele:
ale aceton a podobne prdy neposkodia lak? lebo mne sa stalo nieco podobne tiez som to cistil acetonom a miesta kde som to tym ocistil strasne rychlo zajdu.
vyzera to divoko ked sa ti leskne strecha a vidis na tom matne miesta
tymto sa chcem podakovat nasim susedom ze nas maju tak radi
vyzera to divoko ked sa ti leskne strecha a vidis na tom matne miesta
tymto sa chcem podakovat nasim susedom ze nas maju tak radi
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
congo: preto som sa pytal, este na formane som takto cistil dvere a ostal tam matny flak, takze preto to asi skusim nejako zoskrabat a ked to nepojde, tak oblepit paskou, rychlo zotriet, utriet od acetonu (skusim najprv riedidlo) a uvidim. mam este kdesi tu zatieraciu tycinku s lakom, tak uvidim. v kazdom pripade potesi...
Co sa bojis. Ak neveris tak to skus na takom mieste kde by to nebolo vidiet. Ked sa ide nieco zastriekavat tak sa cisti, odmastuje aj okolie toho. A praveze som to videl robit toulenom. Preto som to skusil aj ja.Granko píše:ja tiez, takze ked to poseriem, tak mozem zatierat kolko chcem a bude to vidiet, kym sa to komplet neprestrieka