Vase nejoblibenejsi pocitacova hra
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Vase nejoblibenejsi pocitacova hra
Tak se pochlubte, co nejradsi parite nebo jste parili, predpokladam, ze to byly pecky, co maji neco spolecnyho s auty, takze treba takovy Colin McRae Rally, GTA, NFS, Mafia, Toca???
Moje nej gameska je GTA:VICE CITY a kdyz ted nepocitam auto-hru, tak FAR CRY, to bude jeste hodne dlouho NEJ
Moje nej gameska je GTA:VICE CITY a kdyz ted nepocitam auto-hru, tak FAR CRY, to bude jeste hodne dlouho NEJ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Re: Vase nejoblibenejsi pocitacova hra
No jasne vede NFS, Colinovia, Grand turismo, Mafia, Rallye sport challenge...UT...milosh píše:Tak se pochlubte, co nejradsi parite nebo jste parili, predpokladam, ze to byly pecky, co maji neco spolecnyho s auty, takze treba takovy Colin McRae Rally, GTA, NFS, Mafia, Toca???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Richard Burns Rally jednoznacne. A predtim GTA:VC. Uz se docela tesim na San Andreas.]Rebro[ píše:Ja som siln"paran" ale akosi ma Doom3 sklamal, tak som sa vratil k Spider Solitaire
Ale teraz cakam na Richard Burns rally. Uz sa nan spolu s FF volantom tesim.
Ale ted me opravdu nejvic uchvatil RBR ... bomba fyzika auta a neni to arkada typu Colin McRae. V Colinovi neni problem projet celou eRZetu bez brzdy ... zkusil jsem to v RBR a zakufroval jsem v lese uz ve druhe zatacce
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Když mám náladu, vyhodím děti od PS2 a projedu se v F1 2003. Jinak na PC rád lítám. Např. Falcon 4.0, nebo IL2 atd. Samozřejmě NFS Porsche, Grand Prix 2, a docela zajímavý je i starší Grad Prix Legend. To je F1 asi z roku 1970. To ještě neměly křídla a auto i pérovalo. Zajet takový starý Nürburgring (asi 27km jedno kolo) je super zážitek.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ja ted smazim XIII v cestine, to je taky docela super gameska
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet