Klíma foto
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Klíma foto
Prosim Vás nexiaci pošlite mi foto tej ovladacej jednotky kurenia tý čo mate klímu. Potrebujem to do poisťovne a ja moju som už predal. spaudio@post.sk . čo najskôr prosím potom to tu zmažem aby nezaberalo miwesto. Ďakujem
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
áááno cele to ovladanie lebop moje som predal a poisťovna chce aspon foto že som to mal tak preto to potrebujem
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Prosim, nemate niekto nejaku schemu klimy do nexie? Mam moznost kupit ale neviem co tam vsetko ten dotycny ma. Jedna sa mi hlavne o tie trubky a ako to ma byt prepojene. Ja viem iba to, ze potrebujem: Kompresor, chladic, vyparnik, ten vysucovac (alebo co to je) ale ako to ma byt pospajane? Bolo mi povedane ze niektore tie hadice a trubky su prerezane pri demontazi. Naj by bolo nejake detaijlne foto alebo shema. A este taka otazka: Ked je zapnuta klima tak musi bezat aj ventilator na chladici? Dufam ze v tej elektrike neni iny oriesok a je jednoducha (vypinac zopne rele a to cievku na kompresore)
Když klimu zapnu, tak se točej oba větráky, oříšek tam je řídící jednotka
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Aka riadiaca jednotka Ved je to manual a regulacia je zmiesavanim s teplym vzduchom Na co tam je nejaka RJ Myslim, ze man. klima nema ziadne cidla a ani nic neovlada (volnobeh sa udrzuje sam, bez vplyvu klimat. Mate niekto prosim nieco o tej klime?conpet píše:Když klimu zapnu, tak se točej oba větráky, oříšek tam je řídící jednotka
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
nieco maam..
vydrz..kym sa k tomu dopatram..
inac potrebujesh kondenzator (aka chladic), kompresor, drziak kompresora aj zo spon. kladkou,
potom jedna "dvojhadica" co ide od kompresora, "zasobnik - odvlhcovac", a trubky..
prednu kabelaz..teda tuu..co ide "od inducky" na predne svetla,..teda predny zvezok..
vnom su draty na klimu..a aj nejake to relatko treba dorobit do poistkovky..
inac komplet elektroschemu stiahnesh z nexia clubu..
vydrz..kym sa k tomu dopatram..
inac potrebujesh kondenzator (aka chladic), kompresor, drziak kompresora aj zo spon. kladkou,
potom jedna "dvojhadica" co ide od kompresora, "zasobnik - odvlhcovac", a trubky..
prednu kabelaz..teda tuu..co ide "od inducky" na predne svetla,..teda predny zvezok..
vnom su draty na klimu..a aj nejake to relatko treba dorobit do poistkovky..
inac komplet elektroschemu stiahnesh z nexia clubu..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Keď zapneš klímu, dáš info RJ motora, a tá zapne ventilátory
a zvýši otáčky motora. Mám to vyskúšané, že aj pri zhodenom
remení kompresora klimatizácie, po zapnutí klímy RJ zvýši
otáčky motora.
a zvýši otáčky motora. Mám to vyskúšané, že aj pri zhodenom
remení kompresora klimatizácie, po zapnutí klímy RJ zvýši
otáčky motora.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Nemas pravdu. RJ ma vstupy od klimy, snimac tlaku a vypinac na klimu. Aj elektrospojku ovlada RJ. Na zaklade vstupov rohodne RJ, ci ma zopnut klimu, ci ma pridat motoru, aby udrzal otacky, hlavne volnobeze, a na zaklade zatazenia motora pripadne odpaja kompresor.ferino28 píše:Aka riadiaca jednotka Ved je to manual a regulacia je zmiesavanim s teplym vzduchom Na co tam je nejaka RJ Myslim, ze man. klima nema ziadne cidla a ani nic neovlada (volnobeh sa udrzuje sam, bez vplyvu klimat. Mate niekto prosim nieco o tej klime?conpet píše:Když klimu zapnu, tak se točej oba větráky, oříšek tam je řídící jednotka
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
No tak Nexia je teda prespikovana elektrikou. Ale co ta moja RJ? Moze byt Ta co mam alebo musim zhanat druhu? Aj ked myslim ze nie. Dalej, v prednom kufri, pod palobovkou mam nejake volne konektory ktore su tam len tak (nikam nepatria a ani na nic neboli pripojene) Nemohli byt niektore zvazky kabelov pre vsetky Nexie rovnake (bez ohladu na vybavu)?vado píše:Nemas pravdu. RJ ma vstupy od klimy, snimac tlaku a vypinac na klimu. Aj elektrospojku ovlada RJ. Na zaklade vstupov rohodne RJ, ci ma zopnut klimu, ci ma pridat motoru, aby udrzal otacky, hlavne volnobeze, a na zaklade zatazenia motora pripadne odpaja kompresor.ferino28 píše:Aka riadiaca jednotka Ved je to manual a regulacia je zmiesavanim s teplym vzduchom Na co tam je nejaka RJ Myslim, ze man. klima nema ziadne cidla a ani nic neovlada (volnobeh sa udrzuje sam, bez vplyvu klimat. Mate niekto prosim nieco o tej klime?conpet píše:Když klimu zapnu, tak se točej oba větráky, oříšek tam je řídící jednotka
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: