stierače

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

ice.cube
Kontaktovat uživatele:

stierače

Příspěvek od ice.cube »

máte niekto niečo takéto? http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=52271
stiera to lepšie ako klasické stierače alebo máte skúsenosti s niečim iným llepším?
NEXIA, tmavomodrá metalíza, fólie, PREDANÉ !!!
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

No to vypada dobre. Ja som doteraz pouzival teflonove [nie vsak zo supermarketov v akciach] a bol som spokojny, no tie budu asi lepsie pretoze su nikzsie a tym padom pri vacsich rychlostiach tak nenamahaju motorcek a mechanizmus. Ta cena je super a mozno by to chcelo vyskusat.
Ozorák Mikuláš

Příspěvek od Ozorák Mikuláš »

Nemontujú takéto stierače na octávky ? Na nich som videl tento druh.
Miki
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

ako tak nad tým rozmýšlam...asi by zle vyzeralo na obyč držiakoch....a dlho by totam zrejme nevydržalo...
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Zivotnost tych stieracou je asi skor otazkou kvality. :?: Mam ale taky dojem, ze ty si to mysle trochu inak. Dnes sa uz stierace nekradnu, to maju na haku, na nich nic nezarobia, skor idu cele auta (nastastie pri Nexii to moc nehrozi), alebo disky kolies, autoradia, repro a tak. Naj je nechat auto zaparkovane a v nom bundu alebo kabelku. :lol: :lol: :lol:
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

ferino28 píše:Zivotnost tych stieracou je asi skor otazkou kvality. :?: Mam ale taky dojem, ze ty si to mysle trochu inak. Dnes sa uz stierace nekradnu, to maju na haku, na nich nic nezarobia, skor idu cele auta (nastastie pri Nexii to moc nehrozi), alebo disky kolies, autoradia, repro a tak. Naj je nechat auto zaparkovane a v nom bundu alebo kabelku. :lol: :lol: :lol:
presne tak som to myslel. už teraz sa bojím o puklice, keď parkujem celých 24 hodín v nemocnici na parkovisku.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ondras to měl na Matizu a moc si to chválil...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

ppp

Příspěvek od ppp »

Zivotnost tych stieracov na epsere v Ba v ruzinove asi 3 tyzdne. Tomu ze sa nekradnu fakt neuverim. Klasicke asi nie, ale tieto mi daky obmedzeny debilek slohol. To nie je nadavka ale diagnoza, pretoze 50m dalej mali dve auta boshky za vyse liter ale tie nechal na pokoji. Moje lacnoty z tesca (ale stierali obstojne) za 3stovky kus mu spavat kvoli jednoduchosti jeho yslenia spavat nedali. Teraz mam nedrazdiace klasiky alco a az na to ze maju rok (a teda aj rocne gumicky) stieraju lepsie nez toto a robia aj menej aerodynamickeho hluku.
Docent

Příspěvek od Docent »

ferino28 píše:Dnes sa uz stierace nekradnu, to maju na haku, na nich nic nezarobia, skor idu cele auta (nastastie pri Nexii to moc nehrozi), alebo disky kolies,
Kdyby jenom disky kolies, komplet koliesa i s pneumatikama :evil: .
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Docent píše:
ferino28 píše:Dnes sa uz stierace nekradnu, to maju na haku, na nich nic nezarobia, skor idu cele auta (nastastie pri Nexii to moc nehrozi), alebo disky kolies,
Kdyby jenom disky kolies, komplet koliesa i s pneumatikama :evil: .
No, co uz ked boli pri tom zadara. A praca stejna :lol: :lol: :lol:
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já je mám. a stírají super.
Ale mám jeden problém. U stěrače u spolujezdce mám včudu to uložení v kterém chodí ten tisícihran na kterém je přišroubované rameno. Tak kvůli tomu mi ten stěrač vrže. nevíte kde to plastové uložení seženu? nebo nemá ho někdo???
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Franta P. píše:Já je mám. a stírají super.
Ale mám jeden problém. U stěrače u spolujezdce mám včudu to uložení v kterém chodí ten tisícihran na kterém je přišroubované rameno. Tak kvůli tomu mi ten stěrač vrže. nevíte kde to plastové uložení seženu? nebo nemá ho někdo???
Zajtra idem kuknut na jedno auto na diely. Poobzeram sa a ked tak ti dam vediet.
Hanzy

Re: stierače

Příspěvek od Hanzy »

ice.cube píše:máte niekto niečo takéto? http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=52271
stiera to lepšie ako klasické stierače alebo máte skúsenosti s niečim iným llepším?
Dela je Bosch Aerotwin a Valeo to cos tu dal jsou noname...
Mam bosch a na Esperu to mel tady nekdo Valeo Silencio se to myslim jmenuje presne... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ppp

Příspěvek od ppp »

Franta P. píše:Já je mám. a stírají super.
To plastove ulozenie je sucastou pakoveho mechanizmu stieracov. Menit sa meni s celym mechanizmom za priblizne 1000Sk. Mozno to pojde vyvlozkovat bronzovymi puzdirkami z niecoho (mozno zo startera na malucha) ale este som sa k takymto pokusom nedostal.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Díky za radu. ale opravdu je to součástí celého mechanizmu. to je pěkně v pr....
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“