tapacir
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- congo
- Kontaktovat uživatele:
tapacir
ahojte,
trosku som sa nudil a stvalo ma to ze ta latka co je na tapaciroch dveri sa rychlo zaspinila tak som sa rozhodol to precalunit je to moja robotka tak sa mozem konecne aj ja trosku pochvalit
takto tovyzera ked som to mal doma
a takto uz v aute
trosku som sa nudil a stvalo ma to ze ta latka co je na tapaciroch dveri sa rychlo zaspinila tak som sa rozhodol to precalunit je to moja robotka tak sa mozem konecne aj ja trosku pochvalit
takto tovyzera ked som to mal doma
a takto uz v aute
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
PEKNEEEE je to textil alebo koža?? bolo by pekne prečaluniť cele auto do bežovej kože hmmm možno raz......
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Congo, mohol by si pekne po poriadku opísať postup prečalúnenia a aj to, že akú látku si použil..... atď. keď sa ti to tak zdarne a pekne podarilo.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
- ice.cube
- Kontaktovat uživatele:
Je to super. Fakt by si mohol hodit návod ako a čo. Ja som už veľa vecí prerobil podľa návodov ktoré som našiel tu. Výmena hlavice na páke a už som vymenil aj manžetu, spravil som filter z pančúch do ventilácie, oodstránil som orig nápis s fénom, tak možno by som chcel zmeniť aj tapacír. Hoď to sem.
NEXIA, tmavomodrá metalíza, fólie, PREDANÉ !!!
Nooooooo. Tiez by ma to zaujimalo. Vypada to dobre. Ja som uvazoval o nastrikani (alebo niecim ich potiahnut) plastov, ale zatial ma nic take neoslovilo, pretoze farbu sa bojim dat koli tomu, ze by bolo vidno kazdy skrabanec a latkou to tahat by bolo moc zlozite a asi by to vypadalo lacno (ako z cirkusu ). Najskor by som bral nieco ako koza (dost sa mi paci mercedes W210 E bezovy interier). Nikoho nic nenapada?
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Mal som v nexii kožu bežovej farby na pristrojovke a fakt je to dobre len neni čas ani peníze
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,