Vymena filtru LPG
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
Ale uznej, že jezdit k vám na plyn je trochu z ruky, jezdím na Shellku a Jetku. Snad mají dobrý plyn.-peha- píše:Tak že verte alebo nie ale je nadmieru dôležité kde sa tankuje je dobré si všímať že na pumpe je pohyb vozidiel čiže sa často doplnuje LPG do nádrží dalej kvalita plynu to sa často dá zistiť počas jazdy a spotrebou a dalej nie vždy lacné je dobré já osobne keď velmi nemusím tak kupujem kvalitu a u plynu len kvalitu lebo kvantita sa počase odozve jo a k tomu nakolko OPEL mi jazdil len na plyn tak som nikdy neriskoval a filter som otvoril po 8 rokoch a spokojne som ho dal spať lebo bol ako nový a môžem s kludným svedomím povedať že auta ktoré servisujeme je na nich poznať kde tankujú a tie čo výhradne len u nás alebo na pumpách Probugasu tak majú stále čisté filtre a dalej vlastne ten filternieje tak drahý ale následky na prevádzku to môže mať zlé fuj už ma bolí ruka od písania :lol:Jo Simonko kludne sa zastav lebo aj u vás na blízku bola pofiderná čerpačka Golf sa to volalo a neviem či tam poblíž není ješte dáka a kde tankuješ takže skôr lepšie ako pozde
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo pardón vlastne to sa týká tu v SR lebo vážne nevim aký teda akú kvalizu máte v CZ ale keď som tam tankoval (neviem čo to bolo za pumpu)ale bol som spokojný a tady u nás je to taky rôzné lebo v Blave tankujem na takej že tu by som k nej ani z daleka nešiel to sa vlastne jedná od kud je ten plyn dovezenený
- Hanzy
Jo ja jsem tahal tady z jednoho informace od jednoho cloveka co dela taky montaze lpg a zaroven ma svou malou pumpicku na lpg a ten mi prave o to mluvil,nebot jsem se ho ptal na jednu konkretni pumpu ktera ma z nejakeho duvodu 2 nadrze a ten clovek je znamy jako ne nejlip a udajne tady jezdi jeden clovicek prave od vas ze Slovenska a pry vozi levne nejaky smejd nekde buchvi pry z ruska az,je to pry nejaky typek co i si odpocinul v base na chvilku.Takze jak rika -pehaasterix- od neznamych a neznackovych radeji dal...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha