Konečně :-((( aneb dovolená 2007

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Muco

Příspěvek od Muco »

V.Brousek píše:Vysoké Tatry - nádherná krajina, ale ostuda Slovenska, co se cen týče.
-i -i -i -i :cry: :cry: :cry: a v globale nie je to len v Tatrách...V Tatrách to len najviac cítiť v peňaženke... Alebo v Aquaparku v TATRALANDII pri Ružomberku-je to termalne prir."kupko"-ale cena vstupenky na osobu vraj 570,-Sk a kde je ešte strava,"vreckové",popripade ubytovanie... :roll: :roll: :roll:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Topol

Příspěvek od Topol »

V.Brousek píše:Tak Liberec je levnější:

http://www.centrumbabylon.cz/webview.ph ... ku=63#aqua
Pěkný den :D
Nedá mi to ale když se Babylon v Liberci otvíral tak se v hospodě chlubil maník jaký to je,cena pro dospělý a že do 100cm je to zdarma tak mu někdo u stolu řek:"Ty vo-e a to jsi tam nemohl jít po čtyrech? :lol: Vím je to blbý ale tenkrát jsme se mu od srdce zasmáli a teď jsem si na to vzpoměl :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slam píše:@Krtek: A neni lepsi (kvuli nervum) jezdit s "ustalenejma" cestovkama, co uz nejaky patek fungujou, jako treba CEDOK nebo FIROTOUR, a zajezd objednavat primo u nich namisto u nejakeho prekupnika a prostrednika? Ja vim, ze to treba bude o neco drazsi, ale nervy ma clovek jen jedny. A konkretne do Egypta, Turecka a Tuniska jezdi snad kazda cestovka a zajezdu nabizi furu... Je to jen napad. ;)
Souhlas....raději dám přednost osvědčeným cestovkám i třeba za malinko dražší cenu, zato však s mnohem větší jistotou. Jinak s bráchou jsem se domluvil, že vyrazíme na tejden někam k moři....volba padla nakonec na Chorvatsko i když to tam moc nemusím, ale je to poměrně známá země a autem se to dá v pohodě ujet. Bude to moje první megacesta takhle daleko....no uvidíme....koukám se po lastminutech a vybírám....priority jsou polopenze a pokoj se sociálkou.....situováno blízko centra zábavy ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

V.Brousek píše:Firotur dobrá cestovka, ale dle mého názoru trochu dražší - neuvádí celkovou cenu zájezdu, musí si to každý dopočítat sám. Nejlepší je počkat si na slevy
Ale zas o neco levnejsi nez treba CEDOK. :) Navic jen u Fira bylo dite zdarma, zatimco jinde cca za 50% plne ceny.

BTW letos jsem koukal, ze cenove vychazeji velmi dobre pobyty ve Spojenych Arabskych Emiratech - jeste loni a predloni suverenne vedl Egypt s Tuniskem, ale letos ma za stejnou cenu hotel v SAE minimalne jednu hvezdicku navic. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Čechy můžu procestovat kdykoliv a celkem dost cestuju. Na dovolený sebou chci někam plácnout a nedělat nic. Jenom ležet a koupat se. A přiznejme si, na to u nás nikdy neni jistota v počasí... Navíc když vezmu že běžnej zájezd do zahraničí vyjde dneska s cestou a všema poplatkama pod 1000 kč na den.... U nás prostě nejde ject do slušnýho hotelu za tyhle prachy i s cestou, jídlem a ubytovánim. Maximálně nějaká studentská ubytovna s vlastní stravou :(
Ten "překupník" invia.cz je největší internetová cestovní agentura. nabízí zájezdy snad odevšad. prostě vybereš odel parametrů a letíš (nebo taky ne :D ) Já už jinak dovolenou nevybíram než filtrovat na netu. V roce 2004 jsem byl přez ně v Tunisu bylo to od Eximu. Byla to taky poslední šance páč mně málem jeblo... Já chci přijít do cestovky, pipině řeknu mam 30 tisíc pro 2 lidi, chci polopenzi, nejmíň 10 dní, v srpnu, k moři a je mi jedno kam, hlavně ať je tam písek... A každá pipina mi dá katalogy, tabulky... to by mělo bejt trestný ! Pak převracet katalogy odzadu kde maji ty šílený taxy pdel datumu, počtů osob + poplatky... na to prostě nemam nervy.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Až na ty " pipiny " dobrý postup. Vypadá to, že dost machrajuješ.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Habron

Příspěvek od Habron »

Krtek píše:Čechy můžu procestovat kdykoliv a celkem dost cestuju. Na dovolený sebou chci někam plácnout a nedělat nic. Jenom ležet a koupat se. A přiznejme si, na to u nás nikdy neni jistota v počasí...
Hm, tak na "dovolený" u moře jsem už byl a jen ležet a koupat se jsem vydržel přesně jedno dopoledne a pak jsem se začal nebetyčně nudit. Takže moře už nikdy ...

Jezdím dost, po naší zemičce i po zahraničí, takže cestování si užiju dost a dost a ideální dovolená pro mě představuje nějakej hezkej terén na kolo, či pěší turistiku.

Upřímně, lidi jako Krtek dost nechápu, válet se můžu dost dlouho po smrti v rakvi ...
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
milosh

Příspěvek od milosh »

Krtku, dle tveho machrovani se divim ze mas vubec daewoo a ne nejaky VW, protoze podobny typy lidi maj podobny auta :roll:

Ja az pojedu nekdy k moori s rodinkou tak pocitam ze si na plazi dame tak 2-3dny a zbytek budem nekde cestovat, protoze kdyz nekam jedu chci taky videt vic nez okoli hotelu a ne se jen naucit cestu od hotelu k mori 200m...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Slam

Příspěvek od Slam »

Krtek píše:Ten "překupník" invia.cz je největší internetová cestovní agentura. nabízí zájezdy snad odevšad. prostě vybereš odel parametrů a letíš (nebo taky ne :D ) Já už jinak dovolenou nevybíram než filtrovat na netu. V roce 2004 jsem byl přez ně v Tunisu bylo to od Eximu. Byla to taky poslední šance páč mně málem jeblo... Já chci přijít do cestovky, pipině řeknu mam 30 tisíc pro 2 lidi, chci polopenzi, nejmíň 10 dní, v srpnu, k moři a je mi jedno kam, hlavně ať je tam písek... A každá pipina mi dá katalogy, tabulky... to by mělo bejt trestný ! Pak převracet katalogy odzadu kde maji ty šílený taxy pdel datumu, počtů osob + poplatky... na to prostě nemam nervy.
Vim, co je invia.cz i Exim Tours (pres invii jsem byl s Eximem v Recku a byla to zatim suverenne nejhorsi zahr. dovolena (co se tyce hotelu a okoli), ale za to invia zrejme nemuze, letos pravdepodobne a tedy podruhe tez nekam poletim pres invii...). Jinak me valeni u more tez bytostne nebavi, bohuzel damsky zbytek rodiny si mysli opak, takze kombinujem den "valeni" a den "vylet", takze v Recku napr. vedle more napr. Solun, Ateny, Olymp atd. v Egypte Kahira, pyramidy atd. V Tunisku Tunis, Kartago atd. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Docent

Příspěvek od Docent »

BTW krtku, svobodný a bezdětný jedou k moři v srpnu, kdy má celý Německo prázdniny a všude je to spolehlivě nejdražší za celou sezónu... No cement :roll: . Dvakrát jsme byli s dětma v Itálii koncem června a cena za ubytování byla poloviční než v tom srpnu, opravdu nevím, proč bych měl dávat dvojnásobné peníze za to, že kolem mne bude pětinásobek rozeřvanejch Germánů...
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Nechápu co je na tom za machrování, když se chci 14 dní v roce jenom flákat.
Termíny vybírá hlavně mladá, já bych jel klidně v prosinci (kor když tam mam začít tvořit potomstvo :x ).
A že nesnášim hledání v katalogách a těch jejich blbejch tabulkách ? Od toho sedí pipina v cestovce aby věděla co nabízí, kde a jaký jsou zhruba ceny. Jinak fakt můžou fungovat centrálně a lidi jim posílat prachy a smlouvy poštou.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
karstn

Příspěvek od karstn »

Krtek píše:Nechápu co je na tom za machrování, když se chci 14 dní v roce jenom flákat.
Termíny vybírá hlavně mladá, já bych jel klidně v prosinci (kor když tam mam začít tvořit potomstvo :x ).
A že nesnášim hledání v katalogách a těch jejich blbejch tabulkách ? Od toho sedí pipina v cestovce aby věděla co nabízí, kde a jaký jsou zhruba ceny. Jinak fakt můžou fungovat centrálně a lidi jim posílat prachy a smlouvy poštou.
Souhlasim s krtkem. Listovani v katalozich me nebavi. Kdyz uz nekam du cokoliv koupit tak spoleham na to ze tam tomu rozumi a umi odhadnout aspon trochu zakaznika co chce a to mu nabidnou . Bohuzel to je u nas jen velmi ojedinele aby clovek odesel spokojeny z obchodu... A zadne machrovani v tom nevidim :?
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Priznám sa, že mňa vylihovanie pri mori absolútne neláka. Strata drahocenného času. Posledné roky som strávila poznávaním Slovenska. Také týždňové okružné jazdy po pekných miestach. Ceny sú dosť vysoké, ale hlavne v takých tých vychytených miestach .... kam chodia všetcia cudzinci. Ale je obrovské množstvo pekných miest a zaujímavostí, ktoré (bohužiaľ, aj keď pre mňa nasťastie) nevieme prezentovať a vďaka tomu tam počujem aj slovenčinu a aj ceny a ľudia sú tam celkom iní.
Tento rok som pôvodne chcela okružnú jazdu po Česku, ale dostala som ponuku, aká sa neodmieta ..... poznávací zájazd do Škótska. Je tam jeden deň aj v Severnom Írsku a po ceste niečo málo Anglicko. Slnka si tam veľa asi neužijem, ale to pre mňa nie je až tak podstatné ... len nech neprší :).
Dúfam, že to všetko klapne, lebo je to až koncom augusta a to je ešte ďaleko.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

POdle mých zkušeností je na návštěvu Skotska a vůbec Velké Británie měsíce květen až červenec (Máj - Júl). Už se mi tam 2x stalo, že do 31. července sluníčko a teplo...ráno 1. srpna jsem se probudil a od té doby vítr, občas deštík a chladno a to zvlášť v Inverness (severní cíp jezera Loch Ness - doporučuju návštěvu muzea Loch Nesský obludy - výklad je dokonce i v češtině).....Ale přesto přeju dobrý počasí, je tam nádherně.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „POKEC“