Zadní kulaté lemy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo. 17" 225? Ses zbáznil, chlape, ne??? Tím nikoho neohromíš, spíš budeš k smíchu...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
225 meli ty kola co mi pujcil ten kamos taky bych nechtel takovi rozmer ideal 205 , 215 ,S.v.o.b.i.k píše:Taky se mi to zdá už přehnaný,ale nevim,uvidíme,ale tich 225 je určitě moc...Já tam mam 215 a už teď je to dost líný...Ale de o to co chceš,jestli rychlost nebo styl...Mě třeba o rychlost nejde...Ale rád se na to podívam na až to bude na 17"...
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsi myslel slovo vypadá, ne vipadá, že jo?
Podívej, všichni vědí, že jsem zastánce funkčního tuningu... 17" kola s šířkou 225 jsou sice pěkný, ale musíš vycházet z toho, že máš Nexii s výkonem kolem 100 koní. Já osobně nemám moc rád auta, která se snaží vypadat jako závodní speciály, ale pod kapotou mají objem 1.4 Samozřejmě, je to jen a pouze Tvoje věc, jen se Ti snažím ukázat, že mít na Nexii 17" s touto šířkou je značně nepraktické: pomalejší zrychlení, menší maximální rychlost, vyšší spotřeba, podstatně vyšší cena kol a pneumatik v tomto rozměru, větší opotřebení... Jediné plus je to, že to asi bude vypadat pěkně...
Nebo chystáš i změny na motoru nebo něco podobného?
Podívej, všichni vědí, že jsem zastánce funkčního tuningu... 17" kola s šířkou 225 jsou sice pěkný, ale musíš vycházet z toho, že máš Nexii s výkonem kolem 100 koní. Já osobně nemám moc rád auta, která se snaží vypadat jako závodní speciály, ale pod kapotou mají objem 1.4 Samozřejmě, je to jen a pouze Tvoje věc, jen se Ti snažím ukázat, že mít na Nexii 17" s touto šířkou je značně nepraktické: pomalejší zrychlení, menší maximální rychlost, vyšší spotřeba, podstatně vyšší cena kol a pneumatik v tomto rozměru, větší opotřebení... Jediné plus je to, že to asi bude vypadat pěkně...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Si mi řikal že to byly 205...Hůďa píše:225 meli ty kola co mi pujcil ten kamos taky bych nechtel takovi rozmer ideal 205 , 215 ,S.v.o.b.i.k píše:Taky se mi to zdá už přehnaný,ale nevim,uvidíme,ale tich 225 je určitě moc...Já tam mam 215 a už teď je to dost líný...Ale de o to co chceš,jestli rychlost nebo styl...Mě třeba o rychlost nejde...Ale rád se na to podívam na až to bude na 17"...
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
205 mam ja ty 16! a 225 17! byly ty co mi pujcoval ten kamos na zkouskuS.v.o.b.i.k píše:Si mi řikal že to byly 205...Hůďa píše:225 meli ty kola co mi pujcil ten kamos taky bych nechtel takovi rozmer ideal 205 , 215 ,S.v.o.b.i.k píše:Taky se mi to zdá už přehnaný,ale nevim,uvidíme,ale tich 225 je určitě moc...Já tam mam 215 a už teď je to dost líný...Ale de o to co chceš,jestli rychlost nebo styl...Mě třeba o rychlost nejde...Ale rád se na to podívam na až to bude na 17"...
Uz chapes?
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
Ivane ja to chapu nejde mi o rychlost.jinak motor GSi 2.0 mohl bejt Ale nebyly prachy. Uz ho prodalIvan píše:Asi jsi myslel slovo vypadá, ne vipadá, že jo?
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní kulaté lemy
Nazdar HUDA podarilo sa ti tam narvat tie lemy zo 120,ak ano daj sem prosim ta nejake foto ako to vyzeraHůďa píše:Tak jsem dnes koupil zadní kulaté lemy který chci dát na nessi.
PROSIM poradte kdo stim má už zkušenosti jak nejlepe je tam dat jsou ze skody 120 jeden manik z usti co měl nessi a mel kulate lemy mi poradil pravě tyto ze jsou dobry.
dik
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Každý kdo se podívá na S.V.O.B.I.K.ovu Nesi,pozná odkud ty kulaté lemy pochází. Já bych ti to prozradil,ale nechci prozradit Svobika. Já to samé udělal u Kadetta a pak jsem tam dal bezproblémů 225/17,ale tam byl cca 190HP motor.Na Nexii bych to nedával,tam tak maximálně 195/15.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam nechcem davat vacsie kola,mam len trosku sirsie elektrony a obcas mi to pri plnom aute drie,paradox je ze na jednom leme je to uz trosku zhnite a ten mi nedrie vobec,takze mam plan to odrezat aj na druhej strane ,hrdzu odstranit natriet a dat tam plastove lemy,vyhliadnute mam original chromove lemy na nexiu http://www.tuningshop.cz/typ-r-v-95-98-4dv.htm ale su drahsie.Preto ma zaujima aj alnternativa z akeho auta sa daju usposobit plastove lemy na nexiu.Ked je to tak tajne tak aj PM aj ked neviem preco ved tento web je aj o pomoci nie?Ja osobne som sa tu uz dost priucilPetr Soukup píše:Každý kdo se podívá na S.V.O.B.I.K.ovu Nesi,pozná odkud ty kulaté lemy pochází. Já bych ti to prozradil,ale nechci prozradit Svobika. Já to samé udělal u Kadetta a pak jsem tam dal bezproblémů 225/17,ale tam byl cca 190HP motor.Na Nexii bych to nedával,tam tak maximálně 195/15.
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
-
- Kontaktovat uživatele: