Trošku som vyglancoval moje esperko:
jegiespi
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- Reklama
Pekne vylestene, ako moje
Uz su tri pekne nablyskane navoskovane esperka! Len tak delej...
Uz su tri pekne nablyskane navoskovane esperka! Len tak delej...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Takovýdle pěkný auto musí mít pořádnýho hlídače
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
To áno conpete Bohužial ten hlídač tam nebol, keď mi jedna dobrá duša spravila toto:
Ináč díky chlapi za pochvalu, dobre to padne...
to ppp:objem 60L takže tam dám 48L.Priznám sa, že odkedy mám auto,/6 rokov/ som ešte defekt nemal,/niežeby mi to chýbalo, predtým Škoda 120-defekty habadej/, ale raz som len tak skúsil vybrať rezervu.Och, to bolo nadávok, kým som prišiel na to ako to treba.Musíš s tým kolesom mixovať doprava dolava xkrát, kým to vyjde von! Ale dá sa to...
to peha:možno preto sa staráme o naše autá, lebo ich nebereme len ako nejakú vec, čo keď rozbijeme, tak nič sa nedeje, však ocinko mi kúpi nové fáro...
to ppp:objem 60L takže tam dám 48L.Priznám sa, že odkedy mám auto,/6 rokov/ som ešte defekt nemal,/niežeby mi to chýbalo, predtým Škoda 120-defekty habadej/, ale raz som len tak skúsil vybrať rezervu.Och, to bolo nadávok, kým som prišiel na to ako to treba.Musíš s tým kolesom mixovať doprava dolava xkrát, kým to vyjde von! Ale dá sa to...
to peha:možno preto sa staráme o naše autá, lebo ich nebereme len ako nejakú vec, čo keď rozbijeme, tak nič sa nedeje, však ocinko mi kúpi nové fáro...
S tym sktabancom si nerob tazku hlavu, mne nejaky dobrak sparvil 30 cm dlhy sram na kufri,,,jegi píše:To áno conpete Bohužial ten hlídač tam nebol, keď mi jedna dobrá duša spravila toto:
Jegi, suhlasim...
Nase auta /a to hovorim asi za vsetkych/ si vazime a vieme sa o ne postarat. Ved tak ako sa o auto staras, tak dlho ti aj vydrzi.... Mas to fakt pekne. Takze nech nam jazdia...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo