Připojení autorádia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Připojení autorádia
Zdravíčko,
neměl jste někdo z Vás problém s připojením autorádia, přesněji Pioneer DEH 2920MP? Mám tam stávající starší kousek od Blaupunktu, který jede bez problémů, ale po připojení Pioneera přes ISO konektor toto rádio absolutně nereaguje na stisk žádných tlačítek, tj. ani primárně on/off.
Bohužel nemám možnost toto rádio vyzkoušet i v jiném vozidle, objednáno bylo přes internet, tak přemýšlím, jestli mám odstoupit bez komentářů do 14 dní od dodání od smlouvy, nebo jednat čestně a reklamovat, což se ovšem zřejmě protáhne.
Dokáže někdo poradit? Díky.
neměl jste někdo z Vás problém s připojením autorádia, přesněji Pioneer DEH 2920MP? Mám tam stávající starší kousek od Blaupunktu, který jede bez problémů, ale po připojení Pioneera přes ISO konektor toto rádio absolutně nereaguje na stisk žádných tlačítek, tj. ani primárně on/off.
Bohužel nemám možnost toto rádio vyzkoušet i v jiném vozidle, objednáno bylo přes internet, tak přemýšlím, jestli mám odstoupit bez komentářů do 14 dní od dodání od smlouvy, nebo jednat čestně a reklamovat, což se ovšem zřejmě protáhne.
Dokáže někdo poradit? Díky.
- Reklama
Já už s Pioneerem dostal ISO přechodku, kterou jsem radši i proměřil, jestli není vadná právě ona, ale je naprosto v pořádku. Zřejmě odstoupím, ale zase nerad bych se dostal do problémů, že by to třeba při navrácení odzkoušeli a zjistili, že to nejde, tudíž by mě třeba osočili z poškození. Nevím, jak bezdůvodné vrácení, ač je ze zákona dáno, funguje, co je k němu potřeba, a jestli i ten důvod, který tu je, nemám pro jistotu uvést. Přece jen jsem neměl možnost si ten produkt vyzkoušet před koupí, takže to může být zrovna vadný kousek.
Ještě jedna věc: je možné, že radio nebude fungovat, pokud mi nejde šťáva do kábliku, který je určen k připojení ke startéru (ten ACC)? Přece jen by každému radiu mělo stačit připojení stálého napětí z baterie a zem, nebo se pletu? A co by se stalo, pokud bych propojil káblik, který má jít jakoby na startér s káblikem se stálým napětím? Tj. šťáva by tam šla v obou případech stále.
Stále to starší radio funguje bez problémů, jen ten nový Pioneer ani s vypnutým ani s nastartovaným motorem ani neblinke.
Stále to starší radio funguje bez problémů, jen ten nový Pioneer ani s vypnutým ani s nastartovaným motorem ani neblinke.