jak vyndat rádio???????????
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
jak vyndat rádio???????????
zdar,
jak mam vyndat origo rádio???díry a šroubky jsem nenašel a vytrhnout nejde.
jak mam vyndat origo rádio???díry a šroubky jsem nenašel a vytrhnout nejde.
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
iso konektor koupen u chevroleta,rádio vymontováno a vyměněno yéééééaGHOST píše:Uz si ho vybral? Srubiky su pod plastovanim, ktore je len nacvaknute. potom vysrubujes celu tu plechovu kocku kde je radio aj s tym odkladacim priestorom a mas to.
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
radio
...radio vono to chce se pořádně dívat na ty všechny šroubky....a vyndavat postupně....na jednu hromádku.....a nic není problém....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
mam radio panasonic : http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=11191405
ma iso koncovku....ludia ked vyberem to radio... a dam tam tu prechodku len a napojim na radio...pojde to ?? lebo sa mi to zda az moc jednoduche nic nezapajat...nie ze tam nebude tych 12V co ma byt alebo tak a rozjeebemn to dik
ma iso koncovku....ludia ked vyberem to radio... a dam tam tu prechodku len a napojim na radio...pojde to ?? lebo sa mi to zda az moc jednoduche nic nezapajat...nie ze tam nebude tych 12V co ma byt alebo tak a rozjeebemn to dik
Nic neboj. Bude to OK. A keby sa aj nieco po..... tak to nebolo az tak drahe Ale vazne. Pokial ti rozumim tak mas prechodku z konektoru D.Nexia na ISO. Ak to je tak, tak sa nemas coho bat. Bude sa ti aj radio same rozsvecovat (podsvietenie, teda ak to podporuje, co asi hej) ked zapnes svetla a rad. bude vypnute a naopak, ak radio bude zap. a ty zapnes svetla tak sa ti zoslabi to podsvietenie.newnexia píše:mam radio panasonic : http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=11191405