----------------------------
To by Kovošrot plnil normy - jinak paráda a já " Peho " žasnu nad Tvou
pohotovostí v dokumentaci k probíranému tematu - měj se Vazoun
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
--------------------------Vít, Jiří píše:pavle - to je dobře že reaguješ myslel jsem že už tu není nikdo normální-
přijeď k nám v okolí mě a bráchy tu byl německý muničák a byly tu i mírné přestřelky v lesích takže je tu pole neorané--doraž a o spaní a bydlení , jídlo se nestarej
Palikx to vi a slibil ze prijede, taky jsem si chtel ten nesmysl od nej pujcit. Jinak Seletickej starosta z kanady chodi taky hledat. Ja ted hledam v lese houby a bez detektoruVít, Jiří píše:pavle - to je dobře že reaguješ myslel jsem že už tu není nikdo normální-
přijeď k nám v okolí mě a bráchy tu byl německý muničák a byly tu i mírné přestřelky v lesích takže je tu pole neorané--doraž a o spaní a bydlení , jídlo se nestarej
Pěkný denVít, Jiří píše:Petře to jsou prostě MRCASNÍCI je jich hodně a ty detektory se pohybujou i ve vyšších cenách viděl jsem i za 150000 kč a má ho ten blázen Mužík co hledá Štěchovickej poklad
Jirko já mám na takovýdle udělátka vybavení , tak by jsme mohli něco postavit a jít mrcasitTopol píše:Pěkný denVít, Jiří píše:Petře to jsou prostě MRCASNÍCI je jich hodně a ty detektory se pohybujou i ve vyšších cenách viděl jsem i za 150000 kč a má ho ten blázen Mužík co hledá Štěchovickej poklad
Jirko já mám na netu pěknej časopis a vzpoměl jsem si na tebe
Minohledačka jak višitá kam se hrabe Mužik Já si ji asi udělám taky a pujdu se mrcasit
Ať nám jezdí a nezlobí
http://www.mwm.cz/index1.php?make=rubri ... redit=&p1=
Součásky jsou za pár kaček, ale vidím to na dva až tři dny pobytu v trucovně. Jinak to bude asi hračka do 30cm do hloubky, ale skoro zadarmoTopol píše:Pěkný den
Vlastně Petře ty tomu rozumíš.Jaký to má výkon podle tebe je to naněco?
nebo na ----- Na kolik by to vyšlo když by jsi zpustil výrobu?Vždyť by jeden sraz mohl být Daewoo-CHevrolet mrcasníci A to myslím vážně!
Ať nám jezdí a nezlobí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |