Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Víš co, kdybych nepocítil tu změnu při tankování V-Power 95 oproti klasický 95ce, tak je mi to dá se říct jedno, ale i ve skútru je to znát....do skútru tanku u kdečeho...říkám si, že tenhle malej motůrek to zvládne....je to jak kafemlejnek a jde to spravit za chvilku kdyby něco, ale do auta se trošku "heftuju".....takže raději se pak budu soudit s firmou Shell, o který vím, že nějakej kapitál má a mám šanci něco vysoudit jako náhradu, ale u nějaký lokální malý benzinky....kolikrát je ten majitel rád, že splácí úvěr a já bych z něj nic nedostal.....byť teda je auto pojištěný, ale jak se říká - jistota je jistota.Serpico píše:.....to Hanzy i SHELL byl mezi pumpami které nabraly do benzínu naftu tuším hradecká pumpa....pochybuji že SHELL vozí benzín z německa - dopravní náklady by zvýšily cenu....u nás vše distribuje Čepro a jednotlivé pumpy se mohou lišit pouze příměsí ( toho, kterého zázračného prostředku... ) i když sám tam jednou za rok dám " něco " na pročistění trysek ap. tuším STP, ale aspoň platím za něco co jsem tam " fyzicky " skutečně dal.....
Mějte se fajn
Tak tos mě dostalIvoš píše:takže raději se pak budu soudit s firmou Shell, o který vím, že nějakej kapitál má a mám šanci něco vysoudit jako náhradu, ale u nějaký lokální malý benzinky....kolikrát je ten majitel rád, že splácí úvěr a já bych z něj nic nedostal.....byť teda je auto pojištěný, ale jak se říká - jistota je jistota.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |