Černá skříňka

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

Ciernygepard píše:Mam obavu, ze o chvilu uz nebudeme soferovat my. No teda ak by moje pocinanie malo byt neustale kontrolovane, tak vlastne uz ani nebudem chciet. Este ze do velorexa to asi tak lahko nepojde...aspon nieco mi ostane.

Inak si myslim, ze je len otazkou casu, kedy budeme v cestnej premavke pod dohladom satelitu
Ty mas velorex? ja myslel, ze to je Nexia a Matysek... :lol:
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
Reklama

ppp

Příspěvek od ppp »

mne sa cierna skrinka zda ako dobry napad, uz o tom basnim dost dlho, pretoze by to mohlo byt nieco co konecne postihne prasata na ceste a da pokoj slusnym soferom. Ale v praxi z toho bude aj tak nakoniec polonedorobok z ktoreho bude viac problemov nez uzitku.
Honza Beneš

Příspěvek od Honza Beneš »

kasma píše:Este nieco, aj tak v konecnom dosledku na tu skrinku doplatime, my, bezny vodici, pretoze sa to zas odzrkadli na cene aut a dalsej buzeracii...
Jasně, zaplatíme to v ceně auta a výrobce si namastí kapsu na vývoji a výrobě (další) zbytečnosti.
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já se nějak pořád nedovedu smířit s tím, že by bylo něco takovýho. Rád jezdím rychle, nebojím se na to šlápnout a fičet to 160, ale je to případ od případu. Tam kde člověk vidí, že by to bylo nebezpečný (velkej provoz, vyjetý koleje nebo jiná nerovnost), tak pojedu prostě podle stavu a povahy vozovky. Třeba z Pardubic do Opatovic (směr HK) je krásná, rovná a široká silnice a tam se to dá, když nic nejezdí, krásně osmažit.....Proč taky ne....ohrozím tak max. sebe.
Pokud vím, tak třeba v Indii nejsou žádný předpisy, vozidel je tam spousta a pořád jejich statistika dopr. nehod je o hodně nižší, než u nás....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
kasma

Příspěvek od kasma »

Ja by som to z auta aj tak odmontoval a dal by som si to na bicykel :lol:
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Odpovědět

Zpět na „POKEC“