Koberecky a plastove vany dna kufru !

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Přesně jak píše Ondráš když se najde dostatek zákazníků kteří nemají možnost si sednout k netu a hledat kde je cokoliv levnější a jsou ochotni zaplatit stanovenou cenu obchodník přežije a o to mu jde když bude zákazníků málo zlevní a když to neudělá včas tak zkrachuje ;) to je mocná ruka trhu ;)
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
I když bych to mohl dát do Co mě dnes nepotěšilo nebo dokonce nas--- :lol: Hlavně že jsem o tom psal,že gumové koberce do kufru jsou dobré a já trouba to porád odkládal!Zkrátka jsem včera koupil meloun přivezu ho domů a jak jsem ho rozkrojil tak zkvašený :twisted: Hodil jsem ho do igelitky a ještě pytlík i zavázal a jedu ho vyměnit no a holt jsem musel jednou trochu víc přibrzdit a už to bylo vylitý :twisted: Že jsem ho radši nehodil do popelnice!Ale okamžitě scháním gumový koberec do kufru!Takže kdo nemá doporučuji.Ono se to určitě vyplatí!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Topol

Příspěvek od Topol »

Slam píše:@Akri: Jako nic proti, ale zrovna minuly tyden jsem porizoval jak tu vanu, tak ty koberecky do svy Leganzy, takze male porovnani aktualnich cen identickeho produktu:

1. Plastova vana
KOBERCE-ONLINE: 678,00
D&M AUTODOPLNKY: 249,20

2. Koberce
KOBERCE-ONLINE: 1309,00
D&M AUTODOPLNKY: 395,00

Takze bys mel minimalne z moralniho hlediska asi trochu prehodnotit svou propagaci techhle neuveritelne drzych zlodeju... :P
Slame máš na ně adresu?
Dík!
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
Topol

Příspěvek od Topol »

vaculcim píše:Je to www.autodoplnky.cz )
To mám i jiné adresy ale podstatně jiné ceny.Já jenom jestli nevíte o levnějších :?
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“