Ahoj borci,
mám na Vás takovou prosbu. Před časem jsem manžekce koupil Matize II. r.v 2001. Chtěla, aby měl airbagy, servo... nic víc. Když jsem jí oponoval, že by byl dobrej centrál, tak v tu chvíli potřeba nebyl...Ale nyní je centrál velice potřebný.. Nojo, ženský, nevědí co chtěj a nedaj pokoj, dokud to nedostanou:-)))). Ale proč píšu... Potřeboval bych nějaké info:
1. jaký typ centrálu se hodí do Matuly II.
2. mohl by být i na dálku
3. samozřejmě co nejlevnější:))))) a nejlepší:-)))
4. namontuje ho i takový vemeno jako já???
5. bylo by super i nějaký návod, zkušenosti
6. stačí otevírat a zavírat jenom dveře, na kufr peču....
Sháněl jsem nějaké info na fóru a nic....
Díky, díky díky, díky
dattel007
Centrál dodatečně
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Například tady je něco...co se týče montáže, tak nevim jak u Matesa, ale u Feldy to s dobře nakresleným návodem zvládne i vemeno...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Je to přímo do Matiza...univerzální sady jsou levnější, ale musí se pak vrtat do dveří díry na uchycení a laborovat s těmy táhly, aby to chodilo hladce...dattel007 píše:Kurňa to stojí tolik??? Já teda čekal do do 1500,- czechokreditů....Kessler píše:Například tady je něco...co se týče montáže, tak nevim jak u Matesa, ale u Feldy to s dobře nakresleným návodem zvládne i vemeno...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto