Pojďte poradit,jak natunit espero...

Moderátor: Blue Lanos

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Pošli nám fotky tvého žihadla, jo?
Staci je pridat sem dio fotogalerie :)

https://www.chevroletclub.cz/album.php
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

ty fotky tam přidám,ale nevím co byste tam videli,je to proste Espero 1,8 CD zelené barvy seriově vyráběné... ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

To nevadí, ale nám by to pomohlo, když to auto uvidíme...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jak píše Ivan musíš se rozhodnout jakej tuning chceš jestli optickej nebo funkční a kolik peněz do toho chceš nacpat pak si orientačně zjisti ceny věcí který chceš určitě a zase si rozmysli co budeš teda opravdu dělat (občas je k nevíře co někerý věci stojej) jinak nejjednoduší je dát pěkný třeba i větší kola zatmavit okna a na kufr křídlo později sportovní výfuk nebo aspoň koncovku no a pak zase co dál jestli snížit a přitvrdit podvozek nebo naopak nějaké spojléry ale s tím bych počkal až po zimě :lol: záleží na tobě a těch úprav motoru se neboj vždyť je nemusíš dělat ty osobně ale někdo ti může pomoct a nebo to zaplatíš v serisu 8)
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mno,jak už jsem řekl: Po zimě si jdu zatmavit okna tím tónováním a musím koupit nějaké ty 15" (jsem zvedavý,jak mi projde to schválení) a ještě chci to vyšší křídlo...Jo a k těm kolům...Koukněte na http://www.pneuexpert.cz/pn/ je tam dost dobře udělané zobrazení vybraných kol na vašem autě,takže jen doporučuju pro optický výběr..Mno a do toho morotu bych sám určitě nešpáral... :roll: A nový výfuk zatím nechci dávat,protože tam byl daný seriový,ale fungl nový asi před necelým rokem..Uvidím a budu pečlivě číst příspěvky... :)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nexia² project

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mno,to je ono.. :)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Podle obrázku to vypadá, že Tvoje Espero je poměrně zachovaný kousek.
Já, kdybych byl na Tvém místě, tak první co udělám, že koupím o palec až dva větší kola (nyní tam jsou asi 14", ne?) s pneumatikama s nízkým profilem - to se odrazí na lepších jízdních vlastnostech. Plecháče si nech na zimu a na STK, pokud nemá Espero dovolený v techničáku 15" či 16" :D Dále bych se nebál auto snížit - opět se to projeví na lepších jízdních vlastnostech. Zkusil bych nižší pružiny 2-5 cm a tuhostně stavitelné tlumiče (třeba naše tolik oblíbené KONI).

Co se designu vozu týče, tak zkus fotky poslat klukům na www.tuning-forum.org do sekce VIRTUAL TUNING a třeba, když slušně poprosíš :) , Ti něco pěkného vymyslí a Ty budeš mít inspiraci.

Škoda, že máš nový výfuk, protože s ním by se taky dala vymyslet spousta věcí. Můžeš si koupit laděný koncový tlumič nebo alespoň pěknou koncovku výfuku.
Můžeš si koupit sportovní filtr, nechat si vyleštit sání, snížit hlavu motoru... zkrátka máš nepřeberné množství možností... je to jen otázka peněz. Přeji hodně štěstí.

Nexia² project

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Ok,díky..Takže až něco změním,hned to napíšu... :)
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

a když jsme u toho výfuku..Možná by stačil koupit jen třetí díl nejak příjemně vyladěný,ne?Jaký byste mi doporučili?Ale nechtěl bych nějaký uřvaný,mě se více líbí,takový "plechovější,svištivý" zvuk... 8) Hmm?
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No jasně že stačí poslední díl 8) nemusíš si hned nechat dělat komplet výfuk ale plechový svištivý zvuk to teda nevím kdo by to mohl dělat mě se líbí to co má Blu takovej jemnej brumlavej a hlubokej kterej je slyšet až ve vyšších otáčkách 8)
PetrCBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrCBR »

petrm píše:No jasně že stačí poslední díl 8) nemusíš si hned nechat dělat komplet výfuk ale plechový svištivý zvuk to teda nevím kdo by to mohl dělat mě se líbí to co má Blu takovej jemnej brumlavej a hlubokej kterej je slyšet až ve vyšších otáčkách 8)
Sice ve vyssich otackach, ale zato pres cele mesto, ne ? :lol:
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Kdyby sis přečetl o tom jak řadím a jezdím tak bys věděl že néééé :o :) ;)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo ještě sme s T-PK probírali žárovky tak tady jsou ty co tam asi dám já Obrázek jinak daj se objednat v e-shopu na http://www.riegger.cz
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ty koncové tlumič je nejlepší vyzkoušet... Máš velký výběr: Remus, Layting, WM Sport ....

Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „ESPERO“