preblem originál radio.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
preblem originál radio.
Dobrý den. Potřebuji od Vás pomoct. Kamarád vlastní Nexii z roku 96 s originálním radiem a bohužel mu odešla baterka a radio se vyplo a on nevi jak ho má zprovoznit. Je možné, že se musí zmáčknout nějaká dvě tlačítka nebo přímo číslená kombinace, kterou on bohužel neví. Na radiu je název TANK, poraďte.
Děkuji.
Děkuji.
- Reklama
Re: preblem originál radio.
dej si hledat - a najde ti to jinak se to tu řešilo v autohifiadamk píše:Dobrý den. Potřebuji od Vás pomoct. Kamarád vlastní Nexii z roku 96 s originálním radiem a bohužel mu odešla baterka a radio se vyplo a on nevi jak ho má zprovoznit. Je možné, že se musí zmáčknout nějaká dvě tlačítka nebo přímo číslená kombinace, kterou on bohužel neví. Na radiu je název TANK, poraďte.
Děkuji.
1435
6234
4356
ŘEZNÍK
Nic nemusíš hledat to co ti napsal ŘEZNÍK je správný, nic jinýho na TANK nefunguje
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Hosi tak ja vaam neviem. Mam to autoradio doma v garazi. Uz by sa aj vozilo ale... Ked som ho vyberal tak bolo OK. Potom za neja ky cas som ho skusil ci ide (zadal som ten kod) a bolo OK. Ale asi pred pol rokom svokrovi odislo radio v skodovke a tak som mu ho tam chcel dat. Radio som chcel skusit zapnut a niccccc. Neberie ani kod ani si nesuchne. Proste je mrtve. Iba podsvietenie ide a svieti diodka. Hmmmm..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No, tak sme dvaja co sa nam to nepodarilo ho rozchodit. Ze by bolo poskodene alebo tak nejak mozem uplne vylucit (meral som aj niekde na plosaku vnutri a stava tam bola) no odmieta poslusnost. Myslim ze svieti (alebo blika, no nepametam) ta c. diodka a po zapnuti svetiel sa rozsvieti podsvietenie ale tym to konci.newnexia píše:takze takto mam to origoš radio....a ked jje radio zakodovane vacsinou zasvieti a vypyta kod ...ale hento nereaguje mačkam a ani sa nezapne..to mam zadavat kod do vypnuteho radia?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
já jsem ho také nerozchodil, proto jsem dal kolegovi habronovi flašku vína a dostal jsem original Daewoo radio
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
takze to nerozchodim teda?? mam tam radio mackam vsetko a nic...zapnem svetla a radio ako okolo tlacitok mi to svieti aj cervena diodka ale inak nic..nejde...vobec nic.....ani tuk..nikde som pocul ze mam odpojit autobaterku na chvilku ale ja mam imobiliser a zevraj by to narobilo zmatok ..tak co nepojde mi to radio !?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Dej nějakému kolegovi z klubu flašku a dostaneš taky rádio
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project