preblem originál radio.

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

adamk

preblem originál radio.

Příspěvek od adamk »

Dobrý den. Potřebuji od Vás pomoct. Kamarád vlastní Nexii z roku 96 s originálním radiem a bohužel mu odešla baterka a radio se vyplo a on nevi jak ho má zprovoznit. Je možné, že se musí zmáčknout nějaká dvě tlačítka nebo přímo číslená kombinace, kterou on bohužel neví. Na radiu je název TANK, poraďte.

Děkuji. :roll:
Reklama

Vít, Jiří

Re: preblem originál radio.

Příspěvek od Vít, Jiří »

adamk píše:Dobrý den. Potřebuji od Vás pomoct. Kamarád vlastní Nexii z roku 96 s originálním radiem a bohužel mu odešla baterka a radio se vyplo a on nevi jak ho má zprovoznit. Je možné, že se musí zmáčknout nějaká dvě tlačítka nebo přímo číslená kombinace, kterou on bohužel neví. Na radiu je název TANK, poraďte.

Děkuji. :roll:
dej si hledat - a najde ti to jinak se to tu řešilo v autohifi

1435
6234
4356
:) :)
ŘEZNÍK
adamk

Příspěvek od adamk »

Ty čísla co jste mi zde napsal jsou teda ty číslné možnosti?? a zkusím si to ještě vyhledat na forum. díky
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Nic nemusíš hledat :D to co ti napsal ŘEZNÍK je správný, nic jinýho na TANK nefunguje :!:
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

adamk píše:Ty čísla co jste mi zde napsal jsou teda ty číslné možnosti?? a zkusím si to ještě vyhledat na forum. díky
jasný jiný kombinace nejsou -- a na vykej mi :lol: :lol:
ŘEZNÍK
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Hosi tak ja vaam neviem. Mam to autoradio doma v garazi. Uz by sa aj vozilo ale... Ked som ho vyberal tak bolo OK. Potom za neja ky cas som ho skusil ci ide (zadal som ten kod) a bolo OK. Ale asi pred pol rokom svokrovi odislo radio v skodovke a tak som mu ho tam chcel dat. Radio som chcel skusit zapnut a niccccc. :lol: :lol: :lol: Neberie ani kod ani si nesuchne. Proste je mrtve. Iba podsvietenie ide a svieti diodka. Hmmmm..
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

budeš to mít špastně zapojený -- asi mu chybělo plus a měl si jen napájení paměti :) :)
ŘEZNÍK
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Nie, nie. Zapojene bolo teda dobre. Akurat som nezapojoval repro, antenu a tak. Len som pripojil hlavne U, pamat a GND. Potom som este pripojil podsvietenie :cry:
milosh

Příspěvek od milosh »

SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Ja viemm. Kod nam svoj org.(nap. v navode) ale skusal som aj tie. Skor si tak myslim ze bude chyba v prachu (clovek nieco reze flexou v garazi a ...) A aj tak to uz neriesim. Svokrovi som dal starsi Pioneer a ja mam svoje. Ja len tak. :P
newnexia

Příspěvek od newnexia »

takze takto mam to origoš radio....a ked jje radio zakodovane vacsinou zasvieti a vypyta kod ...ale hento nereaguje mačkam a ani sa nezapne..to mam zadavat kod do vypnuteho radia?
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

newnexia píše:takze takto mam to origoš radio....a ked jje radio zakodovane vacsinou zasvieti a vypyta kod ...ale hento nereaguje mačkam a ani sa nezapne..to mam zadavat kod do vypnuteho radia?
No, tak sme dvaja co sa nam to nepodarilo ho rozchodit. Ze by bolo poskodene alebo tak nejak mozem uplne vylucit (meral som aj niekde na plosaku vnutri a stava tam bola) no odmieta poslusnost. Myslim ze svieti (alebo blika, no nepametam) ta c. diodka a po zapnuti svetiel sa rozsvieti podsvietenie ale tym to konci.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

já jsem ho také nerozchodil, proto jsem dal kolegovi habronovi flašku vína a dostal jsem original Daewoo radio :-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

newnexia

Příspěvek od newnexia »

takze to nerozchodim teda?? mam tam radio mackam vsetko a nic...zapnem svetla a radio ako okolo tlacitok mi to svieti aj cervena diodka ale inak nic..nejde...vobec nic.....ani tuk..nikde som pocul ze mam odpojit autobaterku na chvilku ale ja mam imobiliser a zevraj by to narobilo zmatok ..tak co nepojde mi to radio !?
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Dej nějakému kolegovi z klubu flašku a dostaneš taky rádio :-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“