Ahojky všem,
chci se s váma podělit o mých pár zážítků s Lanosem..... Přivezl jsem ho ze SRN a svítila mi kontrolka airbagu, přitom nebyl havarovaný a kontrolka ABS se mi rozsvítila hned při rozjezdu.... Zašal jsem tedy s opravama....
Airbag - systémová chyba při napíchnutí jednotky, jel jsem do polska, koupil druhou a to samé!!!! Ale našel jsem tam opravdu profíka, přijel k němu a jednotku mi opravil a tu druhou taky, takže kdyby někomu svítil airbag, tak mám ještě jednu plně funkční ( můj Lanos má 2 x airbag v předu)
ABS - všechny čidla v pořádku, na diagnostice žádný problém, ale nebrzdila mi vůbec zadní kola..... Rozdělal jsem celé ABS a zjistil, že jeden motorek ( prostřední) nefunguje.... Celé jsem to rozebral, motorek pročistil a vše šlape......
Airbag + ABS
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
hezky tak to si statecnej rozebirat abs.me by to asi nenapadlo nejak sem to ani nezkoumal.
systemova chyba se mazat neda a je to nejaka chyba jednotky to je pravda.opravy fugujou to vim taky a urcite bych to resil stejne.skoda ze je to v polsku zajimal by me kontakt na toho cloveka nez dobra jednotka.
systemova chyba se mazat neda a je to nejaka chyba jednotky to je pravda.opravy fugujou to vim taky a urcite bych to resil stejne.skoda ze je to v polsku zajimal by me kontakt na toho cloveka nez dobra jednotka.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil