vadné servo řízení
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
plyn
.....jo palikxe a petrma a Golc Car hledat to stojí hodně peněz, poněkolikáté zde opakuji, než jsem se k nim dopracoval ( díky našemu servru ), byl jsem sponzor servisů - SRBA Daewoo - Chevrolet, Daewoo Modřany - už zkrachoval, HALLO CAR, Tempo servis, k nim ( Golc Caru ) by se nevešly už ani na dvůr a přilehlé ulice, všichni okradení z uvedených servisů. A to prosím, mám docela slušné technické vzdělání i praxi - to jsem byl ale vůl...inu za vše se platí...važme si jich proto prosím...jejich rady jsou zde navíc zdarma...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Dobrý den všem v novém roce, i když trochu opožděně. Poslušně hlásím, že autíčko teď jezdí skvěle, je prostě super.
Chtěla bych všem poděkovat za rady a jejich čas, to neznamená, že se nadobro loučím, a popřát všem ještě jednou to nej- v tomto roce, splnění svých přání, pohodu, klid a vzájemné porozumění.
Ze srdce přeje Iveta (pod krycím názvem "sluníčko")
Chtěla bych všem poděkovat za rady a jejich čas, to neznamená, že se nadobro loučím, a popřát všem ještě jednou to nej- v tomto roce, splnění svých přání, pohodu, klid a vzájemné porozumění.
Ze srdce přeje Iveta (pod krycím názvem "sluníčko")
ahoj sluníčko
nechceš originál elektrony z daewa pokud sleduju tak jsou to ty co máš na autě můžeš na ně obout zimní teď tam jsou dvě sjeté a dvě 50% dobré letní originály hankook 185/65/14 cena asi 2000kč nic jim není (až na pár škrábanců) obouval jsem 15ctky
mike
nechceš originál elektrony z daewa pokud sleduju tak jsou to ty co máš na autě můžeš na ně obout zimní teď tam jsou dvě sjeté a dvě 50% dobré letní originály hankook 185/65/14 cena asi 2000kč nic jim není (až na pár škrábanců) obouval jsem 15ctky
mike
Nubira I. Wagon 1.6 16v stříbrná ful výbava
Sice nejsem "sluníčko" ale možná bych ty kola vzal, pošli mi na mail foto (fflint@seznam.cz), jsou to klasický Daewoo na Nubiru 4x100 6,5/14 ET 49?Mikewone píše:ahoj sluníčko
mike
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
kola
....to Richard litý mají jiný ET 34 - 42 ( plech 49 ) síla materiálu....kromě průměru 14 palců je důležitá vystředění ( jinak auto dupe ) - tj středová díra 56,6 ( můžu se mýlit platí pro nexii ) a samožřejmě rozteč šroubů - ale to je bezpředmětné pokud to bylo na nubiře...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
nevite jak by se dalo vyresit levne unik servo kapaliny? sem tam dolejvam,uz jsem se s tim smiril,ale samozrejme to neni ono..)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ