Cukanie motora poradte prosim
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Cukanie motora poradte prosim
Poradte, prosim. Nexia 8 ventil GLE. Motor mi cuka a slabo taha, ale len ked je voku teplo, rano alebo ked je chladno je OK. Bol som na diagnostike a tam nasli ze je skrat v zapalovani. Kde neviem. Vicko a palec rozdelovaca su nove a kable su tiez v pohode. Kde a ako najst chybu? Mam najazdene 190.000 a spotreba je asi 8.5 l pri pomerne kratkych jazdach. Pri 130 km/hod 7.5 l na 100 km. Inac som velmi spokojny, motor mam krasne cisty, lacna udrzba, nahr. diely a doteraz max. spolahlivost.
- Reklama
no jestli napsali na diagnostice zkrat na zapalovani tak bude asi problem v rozdelovaci nebo na civce zapalovani.zjisti jakou to dava jiskru a ktery valec bezi spatne.pak se da neco resit.muze to byt uplne cokoliv.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Sviecky su pekne ciste. Motor nevynechava. Zabudil som napisat, ze ked sa to prejavi a rozsvieti diagnostika tak zacne blbnut aj otackomer. Zacne skakat do nezmyslne vysokych otacok. Pred diagnostikou som bol na EK. ked motor isiel normalne tak vsetko bolo v norme. Ked sa vsak prejavila chyba tak pri tomto merani boli vysledky este lepsie. Nemam moznost odskusat druhu cievku, takze ak vie niekto poradit co mam merat a ake maju byt hodnoty bol by som moc vdacny.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
bateria
Ja by som povedal že problem sa moze skryvat aj v baterke. Ja som mal staru tiež mi motor cukal netahal hned ako sa rozohrial ked bola zima a bol chladny isiel v pohode az raz mi nenastartovala nexia. VYmenil som baterku a odvtedy ide ako nova.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..jaaa len cumiiim..
a neverim vlastnym ociam co citam..
EDITED:
..palivovy filter, alebo benzinove cerpadlo su OK ..??
..Jo a .."aky je rozdiel medzi cukanim a trhanim" ..?
../v zmysle spravania sa chodu motoru/ ..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Bateria je nova a napetie je tiez OK. Cerpadlo a ani filter to tiez neni lebo ked to cuka-trha a dam plny plyn tak sa to trochu obmedzi ale hrozne slabo to taha. Horsie ako stara skodovka. Ako som pisal - na diagn. mi povedali ze je skrat v zapalovani. Neviem vsak preco skace ten otackomer. Co a kde mam merat ?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: