Pojďte poradit,jak natunit espero...

Moderátor: Blue Lanos

T-PK

Pojďte poradit,jak natunit espero...

Příspěvek od T-PK »

Mám Daewoo Espero 1,8 CD a to pouze seriově vyráběné..Pojďte poradit od čeho začít tuning..Chci si koupit nějaká hliníkáče,ale nevím jestli to benga pochopí,když uvidí 16" místo 14"..Nechci zbytečně provokovat.. (nevíte někdo,zda to nejde přepsat v techničáku?)...Jo a nechci snížit radikálně životnost.. ;)
Dík za rady a pomoci :lol:
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No nevím jak 16" ale s 15" nebyl problém zapsat do techničáku :) podle mě když si seženeš ten papír co k těm kolům dávaj a bude tam třeba i německý Tüv a schváleno na Espero tak to zapíšou kolek stojí 10Kč mám to vyzkoušený . Jinak na Espero toho moc není na okrasu tam spíš jen motor a podvozek kup tuning svíčky , sportovní filtr ,výfuk atd. jen podle tvých možností . Tady máš pro inspiraci na téhle stránce máš i ceník http://www.tuning.jedrasik.pl/

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Takto je to celkom fesne afticko 8)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No jo ale všimni si že je na plyn :( :cry:
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Našel jsem na netu tyto žárovky:
Žárovky „Premium Xenon“ jsou prvojakostní žárovky vybavené technologií Bi-lux, díky které disponují o 30% vyšším svítivým výkonem než běžné žárovky stejné watáže. Dodáváme v provedení H1, H4 a H7. Firma Lucas je garantem jakosti dodávaných žárovek.

Patice: H1
Napětí: 12V
Wattů: 55W
Balení: sada 2ks
Homologace: Ano, schváleno pro provoz na pozemních komunikacích.

Můžu si je bezobav hodit na espero?

Jo a jaký vzduchový filtr by si mi doporučil a případně porad jaké zásady dodržovat při instalaci a jak tu samotnou instalaci porvest....?
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Kde sehnat překladač z polštiny do čj

Příspěvek od T-PK »

Mám takový lehčí problém..Vetšina rad a pomocí je na polských webech a tak podrobně polštině zrovna nerozumím,takže jestlí nádou někdo máte překladač textů z polštiny do češtiny (např. update do Eurotran) ,moc by ste mi tim pomohli...díky.! 8)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

T-PK píše:Našel jsem na netu tyto žárovky:
Žárovky „Premium Xenon“ jsou prvojakostní žárovky vybavené technologií Bi-lux, díky které disponují o 30% vyšším svítivým výkonem než běžné žárovky stejné watáže. Dodáváme v provedení H1, H4 a H7. Firma Lucas je garantem jakosti dodávaných žárovek.

Patice: H1
Napětí: 12V
Wattů: 55W
Balení: sada 2ks
Homologace: Ano, schváleno pro provoz na pozemních komunikacích.

Můžu si je bezobav hodit na espero?

Jo a jaký vzduchový filtr by si mi doporučil a případně porad jaké zásady dodržovat při instalaci a jak tu samotnou instalaci porvest....?
Nazdar nevím jestli ti dojde SZ nějak mě to odhlásilo tak to píšu radši znova těch žárovek se neboj dej je tam a s tím filtrem dej King Dragon nebo Green (sem zvědav jak se tu zase rozjede diskuse kterej je lepší :lol: ) jinak jestli budeš dělat jinak sání tak si dej pozor aby to nenasávalo bordel od země nebo od před tebou jedoucích aut 8)
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mno,tak jsem byl za mym servisákem a ten me se sportovním filtrem vyfuckoval.! :lol: řekl,že nejlepší je original...ze je to stejne jenom kus bavlny a že to akorát propouští víc vzduchu a čím více vzduchu,tak i tím více miniaturních nečistot atd. a že se to zanedlouho odrazí na motoru atd..Mno kurna,tak to jsem radeji koupil origoš Daewoo za 300 a jel jsem zklamaný domů..říkal,že jediný způsob jak vylepšit tah motoru a ničím ho neničit je čistota,častá výměna oleje a natural 100 od shellu..Tak nevím,ale asi to testnu... :) Takže čekám nějaké názory... :mrgreen:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Nevím ale asi tak skoro do posledního písmenka sem ti to samé psal v SZ ale odhlásilo mě to a tak ti pravděpodobně nedošla :lol: mám podobný názor na vzduchovej filtr jen sem nechtěl naštvat ty co je tu ve velkém propagují 8)
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Tak to je supr,že jsem narazil na někoho,kdo nechce auto jen na rok poježdění,ale plánuje ho mít supr po delší dobu..Tak s filtrem jsme se shodli a ted co?Porad co dal..Nejlip konkretne..Nejake prachy uz mam usetrene,ale vis jak,ted na skoro zimu je tuning celkem na prd,no..Tak to musim vše pořádne rozmyslet a na jaře to začne... :) Jinak mám ted v plánu ty žárovky o kterých jsem psal (doufám,že mi to teda nic neudela s lampama) a tonování oken (50%zrcadlost podle norem) a zkusím ty kola (asi 15" AEZ disky) a zkusím začit jezdit na ten Shell V Power racing (100 Natural)...Jenomže co dal? Díks za rady..!! 8)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Musíš se rozhodnout, jakým dalším směrem budeš auto upravovat, zda to bude podvozek, brzdy, výfuk, úpravy motoru... nebo naopak plasty, černá okna, křídla apod...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

:D Mno ja chci toho co nejvíc vylepšit,ale na tu motorovou část a brzdy atd. do toho se mi upřimně nechce vrtat..Ale každou radu si rád poslechnu.. :)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Prostě moje první rada zní, udělej si koncept, plán, jak budeš "tunit" :D

Nexia² project

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

:D Mno ja chci toho co nejvíc vylepšit,ale na tu motorovou část a brzdy atd. do toho se mi upřimně nechce vrtat..Ale každou radu si rád poslechnu.. :)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Pošli nám fotky tvého žihadla, jo?

Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „ESPERO“