Nexia 1,5 versus Felícia combi 1,9 D

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Nexia 1,5 versus Felícia combi 1,9 D

Příspěvek od ice.cube »

minule mi švagor navrhol že vycúva moju Nessie z dvora. velmi sa mu asi nechcelo z nej vysadnúť lebo mi ponúkol či sa nepôjdeme previezť on na mojom a ja si mám zobrať jeho Feldu. HRôZA!!! Hneď po nasadnutí som mal pocit že sedím niekde v menej cennom aute. Nebudem tu provnávat motory lebo je jasné že 1,9 diesel som roztiahol na 170 kmh a stale si pítal viac ale felda aj tak nieje stavaná na taký motor. Hluk strašný! Aj moju Nessie sem tam prevetrám cez 160 kmh ale ani tak nehučí a ide kludnejšie. Ale hlavne vám chcem napísať že Nexia je oproti Felícii ovela komfortnejšie autíčko. Mal som velmi zlý pocit ked som sedel vo Felde. Také obyčajné až hnusné. Škodovka sa nezaprela! Možno sa Nexie kazia viac ako Škodovky ale ten komfort fakt stojí zato... som rád že som si kúpil Nexiu... moje prvé auto...
Reklama

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak hlavně že jsi spokojený... ;)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

a svagrovi sa ako pacilo v Nexii ? :lol:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
ice.cube
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cube »

Švagor nič nehovoril ale jeho žena bola nadšená... :D
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no ono je to hodne o stavu tech aut.ja mel krasnou velmi zachovalou felinku diesel a byl sem s ni moc spokojeny prijeme se s ni jezdilo 150 jak nic a za 5 ,5 litru nafty.
to kdyz si kolikrat sednu do nexie co ma pres 100 tis tak je to uplne strasny.ale jsou i takove co maji 60 tis a jsou v moc peknem stavu.a to same plati i o felde.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
ppp

Příspěvek od ppp »

Ono asi zavisi od stavu. Brachova felda je celkom pekne mile bohuzial male autocko. Do mesta celkom fajn, ale medzimesto to uz nie je bohvieco, aj 1.3 robi pri 120km/h pekny hluk v interieri. Esperak je takmer pri 120 km/h este tichucky aj ked vonku motor musi pekne krakat :) az pri 130 km/h sa zacne hluk vo vnutri zvysovat ale stale je to oproti felde tiche. A este je vo felde fakt malo miesta, dokonca menej ako v skodovke ala 120 az na tie blatniky vpredu.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

A vidíš, já byl rád, že jsem si kdysi koupil tu Feldu.
Ale je to fakt s tim stavem. Pořád jsem nemoh pochopit, na co lidi u Felicie nadávaj. Pro mně to bylo dokonalý auto..... Než sem měl možnost svézt se jednou služební a jednou z bazaru. Rozdíl mezi těma dvěma a mojí byl asi jako sednout z novýho Lacettiho do volítanýho vyklepanýho Matesa
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
martin09

felda???

Příspěvek od martin09 »

To je čo? Fuj hnus. Išiel som na felde asi 500km a mal som pocit, že sedim vonku na lavičke. Hrôza. Nexia je oproti felde vyborne auto.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“