Půjde to ještě opravit ??
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
Pěkný den
Vono opravit by to šlo ale za jakou cenu.Já kdysi měl STW/Škoda 1202/ a to bylo ke konci znejtovaný no hrůza.Tenkrát byla taky jiná doba STK se dělalo v automotoklubu ale dneska?A potom když je to sežraný tak na to se nemůžeš ani spolehnout.A taky by si v tom chtěl vozit rodinu?To Kessler má pravdu za těch 9500 vypadá že vydrží víc jak dva roky.
Ono máš pravdu že takový krátký trasy jsou pro auto hrob!Ve výfuku jakorát zkondenzuje voda která se nevypaří,motor se ani nezahřeje to je maximální opotřebení a těch startů chudak starter! Takže podle mě nebrat a vzít radši ten jak našel Kessler a nebo i jiný.
Ještě ten zadarmo bych bral kdybys chtěl mít kovošrot že bys měl nějaký železo do začátku
Ať nám jezdí a nezlobí
Vono opravit by to šlo ale za jakou cenu.Já kdysi měl STW/Škoda 1202/ a to bylo ke konci znejtovaný no hrůza.Tenkrát byla taky jiná doba STK se dělalo v automotoklubu ale dneska?A potom když je to sežraný tak na to se nemůžeš ani spolehnout.A taky by si v tom chtěl vozit rodinu?To Kessler má pravdu za těch 9500 vypadá že vydrží víc jak dva roky.
Ono máš pravdu že takový krátký trasy jsou pro auto hrob!Ve výfuku jakorát zkondenzuje voda která se nevypaří,motor se ani nezahřeje to je maximální opotřebení a těch startů chudak starter! Takže podle mě nebrat a vzít radši ten jak našel Kessler a nebo i jiný.
Ještě ten zadarmo bych bral kdybys chtěl mít kovošrot že bys měl nějaký železo do začátku
Ať nám jezdí a nezlobí
To nejtování mě už taky napadlo, je to lepší než sváření takovýdleho šrotu. Jezdil bych s tím každej den do tý školky 2-3km a na nakup, tak by bylo docela využitý a o zimních měsících ani nemluvím, na Espero jsem hodnej a nechávám ho v suchu
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová