Palikx-auto ODCIZENO
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
no prave ale ja kdyz koukam tak mam problem najit stejnou barvu.to jestli to melo kola nebo ne je nepodstatny jelikoz uz tam urcite nebudou.skrabance na prave strane na okne a na prednich dverich,a praskly plastovy prah.lehce odrene (nepatrne)lp dvere u stredove listy v predu u blatniku a lehky skrabanec na levym rohu zadniho narazniku pod svetlem.
to jen tak na okraj co je videt na prvni pohled.
jeste porad trochu doufam.
to jen tak na okraj co je videt na prvni pohled.
jeste porad trochu doufam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Pane kolego, hod to i sem, tady se pohybuje dost prazaku...
http://www.tuning-forum.org/viewforum.php?f=66
http://www.tuning-forum.org/viewforum.php?f=66
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to je tema UKRADENO rovnou sekce k tomu urcena !!!palikx píše:no klidne to tam dam ale nejak sem si nevybral tema .
jeste pohledam ale asi taky do pokecu.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Je mi to strasne luto ale to kradnutie podla netu je viac ako mozne ja uz som to spominal v rcmichalovom priade Dufam, ze sa najdepalikx píše:moc dekuju uvidime zatim zadne zpravy.taky mi prijde ze nekdo hleda auta podle netu.kazdy mame svoje auto krasne vystavene a casto i s bydlistem.navic u me nebyl problem auto vycihat v praci adresa tu je vsude a pak si v klidu dojet za mnou az k rodicum pred barak.
myslel jsem uz na vsecko mozne. Ach jo.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Pěkný denpalikx píše:no tak zatim nic a je to asi v haji.
Tudle jsem viděl na internetu že u nás se ročně ukradne 25 000aut
To snad ani není možný!!!To by bylo 69 aut deně!I když si projdete stránky jiných značek tak mají jen temata "UKRADENO".Tak asi to mají podchyceno.Psali to v souvislosti nějakého zabezpečovacího zařízení.
Takže "Pámbů s námi a zlý pryč"
Ať nám jezdí nezlobí a neukradnou
Tak jeste sem napisu ze auto se NENASLO a pojistovna diky bohu skodu zaplatila.takze nakonec to alespon dopadlo trochu pozitivne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51