Formule 1

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Komu fandite v serialu F1???

McLaren Mercedes
31
40%
Ferrari
30
39%
BMW Sauber
7
9%
Renault
5
6%
Toyota
0
Žádná hlasování
Red Bull Racing
1
1%
Honda
2
3%
Williams Toyota
0
Žádná hlasování
Super Aguri
0
Žádná hlasování
Scuderia Toro Rosso
1
1%

Celkem hlasů: 77

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To mas pravdu ale to je jen zazatek....Jinak jasne uz jsem rikal at si uzivate tu chvilkovou radost.Mam kamose co fandil Mc.... v dobe Mikyho a nevim proc ani uz ani nevim kolik let drzel hubu a soupal nohama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak byly spatne casy no...ono Ferrari bez Schumachera by bylo velky NIC...Schumi tvoril 95% uspechu Ferrari...ja McLarenu budu fandit ikdyby byli posledni...stejne jako jsem velkej fanda v hokeji Vsetinu...Vsetin je moje srdcova zalezitost...opravdu mi bylo hodne spatne z toho kdyz je vyloucili z extraligy...ono spatne mi bylo a je z toho jak se na nej vykaslali vsichni sponzori,kteri jen rozprodali ty nejlepsi hrace a prodali klub...ale zpet k F1...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No to je možné ale já niesom prezliekač kabátou takže mám svôj team a u neho zostanem a vždy sa teším z výhry a pehra no každý musí ja stále som a stále budem strieborný šíp a -jednou je húř,jednou je líp zbývá jen jediné fandit a žítObrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) -peha- dne ned čer 17, 2007 22:29, celkem upraveno 1 x.
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

U me je to s Ferrari uplne stejne i kdyby byli posledni ale to je u nich jen kdyby. :D Uz dnes v zavode bylo videt zlepseni a pracujou na tom...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

nevim taky mam rad ferrari at jezdi jak chtej.navic to neni tak spatny a to ze nekomu stoupne slava do hlavy to se proste stava.navic si shumi mohl lecos dovolit jelikoz opravdu umi ridit a preci jen neco dokazal.samo ze alonso a podobne jsou asi na tom stejne ale k rekordu v poctu vyhranych vc maji jeste nejaky deficit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Fandil jsem Ferrari,ale co odešel M.Schumscher,tak už mě to nějak nebaví. Letos mi ta formule přijde nějaká nudná,prostě Schumi byl nejlepší a nikdo takovej tam neni a dlouho nebude. :(
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Myslim,ze ted jen tak nekdo Schumiho neprekona...je ted hodne silna konkurence...je to samy mlady talent...viz dnesni vykon Vettela...nerikam,ze za Schumachera nebyla konkurence ale ted je to opravdu vyrovnane...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hele Hanzy v čem je to zlepšení jó asi tak keby tam neboli naše farby tak sou první :lol: že mne to hned nenapadlo :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Petr Soukup píše:Fandil jsem Ferrari,ale co odešel M.Schumscher,tak už mě to nějak nebaví. Letos mi ta formule přijde nějaká nudná,prostě Schumi byl nejlepší a nikdo takovej tam neni a dlouho nebude. :(
Nudna???Spis naopak ne???Nudny bylo koukat jen na Schumachera na prvnim miste a nikoho jineho...to ti opravdu pripadalo zabavnejsi koukat jak kazdy zavod vyhrava Schumacher nez kdyz se na prvnim miste strida vic jezdcu a sampionat je vyrovnany???To bylo vazne zabavnejsi kdyz se o vitezi MS rozhodlo uz treba 5 zavodu pred koncem nez kdyz se rozhoduje do posledni VC???
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo jo posledni dobou mc lareny jedou jak draci.to se musi nechat.a ferrari je jen ve stinu a ceka na chybu jelikoz to proste pres ne nejde.ale ono to pujde i kdyz naskok uz tam je.a je pravda ze bez schumiho uz me to taky tak nebavi (asi pro to ze uz tolik nevyhravaji) a asi i proto se minule sezony zdaly nudne pro ostatni tymy
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:
Petr Soukup píše:Fandil jsem Ferrari,ale co odešel M.Schumscher,tak už mě to nějak nebaví. Letos mi ta formule přijde nějaká nudná,prostě Schumi byl nejlepší a nikdo takovej tam neni a dlouho nebude. :(
Nudna???Spis naopak ne???Nudny bylo koukat jen na Schumachera na prvnim miste a nikoho jineho...to ti opravdu pripadalo zabavnejsi koukat jak kazdy zavod vyhrava Schumacher nez kdyz se na prvnim miste strida vic jezdcu a sampionat je vyrovnany???To bylo vazne zabavnejsi kdyz se o vitezi MS rozhodlo uz treba 5 zavodu pred koncem nez kdyz se rozhoduje do posledni VC???
Víš co mě na něm fascinovalo? To že bojoval do posledního metru! a to tamdneska nikdo nedělá. :( Já mu fandil už jako mladej ušák,když jezdil s M.Hakinenem F3000. Jo a víte,že Schumi a M.Hakinen jsou hodně dobří kamarádi? Jo a taky ještě jedna věc,za to kam to Ferrari dostal si tu slávu zasloužil.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

-peha- píše:Hele Hanzy v čem je to zlepšení jó asi tak keby tam neboli naše farby tak sou první :lol: že mne to hned nenapadlo :lol: :lol: :lol:
Hele hele uz se zas jen opakuju UZIJTE SI TE CHVILKY RADOSTI JA SI UZIVAL HODNE DLOUHO S FERRARI A PORAD TO NENI SPATNE.... :lol: :lol: :lol: A jinak vzdy musi byt dva dobry jezdec a dobra staj a FERRARI je pojem....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nerikam,ze je to spatny clovek...je to osobnost a legenda...ale byla opravdu nuda koukat jak vyhrava jen on a nikdo jiny...do posledniho metru bojoval mozna tak pred nekolika lety...v poslednich sezonach uz jezdil dost vlazne...aspon mi to tak prislo... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Minule som videl SLKáčko ako si to rozdává s FERRARI a hádaj ako to dopadlo no nenapínam presne ako v dnešnom a predchádzajúcom a pred...pred...pred...pre a v prvom tejto sezóny ale hlavne že sa môžete tešiť my sme sa už dočkali tak teraz ste na rade vy snažte sa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale nemysli že som taký hnusák dneska som Legynu leštil s kosmetikou M.Schumacher tak že niesom zase taký já doprajem výťaztvo každému ale to že vyhrávajú šípy tak to výš je to balzam na duši :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To ses asi minulou sezonu nekoukal,pokud vim tak bojoval o kazdy metr a kdyby ho zrovna v tu nejdulezitejsi chvili nezklamala technika tak mohlo i tu posledni sezonu byt vse jinak...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“