unik kapaliny
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
1.2ku z Avea tam nacpesh f pohode..PAMA píše:Vcera na krizovatke mi stupala para s pod kapoty a bolo citit vodu.Ked som to otvoril tak mi to vzadu cikalo.-peha- píše:Pamíku čo to snad tam nechčeš dáť silnejší motor A to kedy sa Ti stalo
Noo taky 2,5 disel keby sa tam mestii alebo 1,4.
teda Motor, prevodovka, poloosi z Matiza2..
to to potom bude trhat asfalt...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Chcem vymenit lamelu a lozisko.Rozmyslal som este ze by som zrepasovla prevodovku ale tu asi necham tak.Rado píše:No aj mne to tam jemne presakuje..ale nejak sa to samoucpava tak to neriesim zatial
Inac nestacilo dat dolu hlavu?....predpokladam ze sa vymeni iba tesnenie sacieho potrubia..alebo to mas spojene uz aj z nejakou inou opravou?
Bohužel těsnění vyměnit nestačí, protože přepážka vedle toho obdélníkového otvoru je úplně rozežraná...Rado píše:No aj mne to tam jemne presakuje..ale nejak sa to samoucpava tak to neriesim zatial
Inac nestacilo dat dolu hlavu?....predpokladam ze sa vymeni iba tesnenie sacieho potrubia..alebo to mas spojene uz aj z nejakou inou opravou?
Docent píše:Bohužel těsnění vyměnit nestačí, protože přepážka vedle toho obdélníkového otvoru je úplně rozežraná...Rado píše:No aj mne to tam jemne presakuje..ale nejak sa to samoucpava tak to neriesim zatial
Taky problem mam aj ja.Tesnenie som vymenil ale trosku mi to tam presakuje.Potom to prestalo asi sa to zapchalo.No rozmyslal som ze by som odstranil ten stvorec a vyrobil by som tam blendu.Ale az ked to bude tiect.
jo tohle je reseni.proste to uriznout a u kusu zeleza udelat zaslepku a bude to drzet uplne v pohode.uz k nam 1 auto takto upravene prijelo.sice teklo ale jen proto ze byl pouzit spatny material ktery zrezl a diky tomu to zacalo tect.chce do dural nebo hlinik nebo mosaz.silnejsi alespon 5mm
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil