Pukotanie v rádii pri spustenom motore
Moderátor: Blue Lanos
Pukotanie v rádii pri spustenom motore
Už som prečítal všetky témy ohladne autorádia. Pri vypnutom motory mi rádio hrá čistučko, akonáhle naštartujem v reprákoch sa ozýva pravidelné pukotanie. Mal som Pioneer a teraz mám Hyundai. Robí to v oboch rádiach rovnako, takže radio bude asi v poriadku. Čím to bude? Už som poprezeral pripojenie antény aj káblovanie, Všetko vypadá byť v poriadku.
Espero 1.5 16V LPG-Lovato 75 000km, Hyundai s USB+pamäťavá karta
- Reklama
Přímo v alternátoru
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
.. zdar..
.. mne robí aj keď prepnem na CD tak počujem v repro, ako hľadá a číta CD
.. musím vyhodiť celú hudbu.. káble myslím a znovu ťahať.. niekde to niečo asi ruší
čao
.. mne robí aj keď prepnem na CD tak počujem v repro, ako hľadá a číta CD
.. musím vyhodiť celú hudbu.. káble myslím a znovu ťahať.. niekde to niečo asi ruší
čao
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kedze to robia 2 radia tak to je problem v aute a nie v nedostatocne odrusenom radiu. Meni sa to pukotanie podla otacok motoru?, ak ano tak to bude nieco so zapalovanim pravdepodobne (VF rusenie), ak sa to nemeni s otackami tak potom neviem, to asi jedine ten odrusovac, ale to je podlamna az posledne mozne riesenie. Pripadne nemeni sa to aj pri otrasoch auta? mohol by to byt nejaky kontakt ktory sa prejavuje uz pri vibraciach od motora ...
Ci je to altikom alebo nie sa da zistit lahko, staci odpojit alternator.
Mne v este v skodivke nejaka smejdova vybehova elta (kazetak s manualnym ladenim otocnym kondenzatorom) pekne vrnela, pomohol az odrusovac na napajani (ale len na 99%). Moderna elta (s cd s mp3) je vsak bez vrnenia aj bez odrusovaca na napajani. Teda ona odrusovac vlasten ma ale v krabicke medzi konektorom a radiom. Akurat ten ucinkuje na 100%. Takze mozno je chyba predsa len v radiu alebo jeho zapojeni. Napriklad v espere mam nic extra radio ale odrusovac ak ma (na 99% ma) tak ho ma vo vnutri pretoze konektor ma priamo v krabici a hra cisto bez rusenia.
Mne v este v skodivke nejaka smejdova vybehova elta (kazetak s manualnym ladenim otocnym kondenzatorom) pekne vrnela, pomohol az odrusovac na napajani (ale len na 99%). Moderna elta (s cd s mp3) je vsak bez vrnenia aj bez odrusovaca na napajani. Teda ona odrusovac vlasten ma ale v krabicke medzi konektorom a radiom. Akurat ten ucinkuje na 100%. Takze mozno je chyba predsa len v radiu alebo jeho zapojeni. Napriklad v espere mam nic extra radio ale odrusovac ak ma (na 99% ma) tak ho ma vo vnutri pretoze konektor ma priamo v krabici a hra cisto bez rusenia.
Mne začne rádio brčať na vlnách AM pri zapnutých svetlách.
Bez svetiel to ide OK. Spustený motor na to nemá vplyv, iba svetla,
už aj parkovačky. Jedná sa však iba o stanicu Slovensko 1.
Bez svetiel to ide OK. Spustený motor na to nemá vplyv, iba svetla,
už aj parkovačky. Jedná sa však iba o stanicu Slovensko 1.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.