Palikxova kara

Ukažte ostatním vaše auto. Pokud chcete, můžete napsat i recenzi.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Velká smola a ješte keď sú na dosah vianoce tak toto je teda blbý darček od ježíška :cry: Doufám že Ti to dáko vynahradí ;) Držím palce aby sa podarilo to opraviť čo najskôr ;)
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

dekuju .snad jo.ono uz to je skoro 2 mesice ale az ted se mi konecne povedlo sehnat motor.musim to dat o vikendu do hromady.snad se zase neco nepo...
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
milosh

Příspěvek od milosh »

kamo, tak si dopln do podpisu jeste 30 za motor nebo kolik to vyjde :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Serpico

motor

Příspěvek od Serpico »

....to milosh to není zrovna milá poznámka " tak si doplň 30 litrů za motor " nemáš náhodou u astry 15 nebo 20 za spojku a nečeká tě motor, spojky u automatu vydrží hodně moc klidně i 200tisíc ...ale já nemám co dodávat - pošťuchovat, já jsem v nessii zapikolovanej za 240 celkem i s kupní cenou 105 v roce 2002...byl jsem prostě sponzor servisů a jejich schopností ( odbornosti ) a naneštěští jsem veškeré opravy pro přehled nacpal do PC je to přehledný, ale našinec z toho může být hodně přepadlý....pro palikxe to je prostě pech a propo nikdy nebudu psát a sdělovat jak málo jsem do auta vrazil - zákon schválnosti - prasklá klika u peugetu to je rarita - to musela být vada materiálu...zažil jsem přetržený píst u Volhy 24 - docela rachot - oprava tenkrát asi za 280Kč - dva písty i s ojnicemi použité ( byly vyhnuté ) 50Kč - těsnění pod hlavu 180Kč + těsnění pod vanu 50Kč vše jsme udělali na ulici...teď už radši končím, to byla oprava za pět padesát....při dnešních cenách chápu palikxe - radši vyměnit celý motor....
pro palikxe: ať ti jezdí " no problema " o to víc budeš mít času pro nás

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo diky neboj milosi doplnim zatim asi 20.ale jeste nejezdim proste sem to nestihl.vanoce me nejak nedovolily si udelat cas.ale vse je pripravene na montaz jen je toho ted nejak hodne a nestiham to.
musel jsem si navic poridit nahradni priblizovadlo protoze bez auta nemuzu existovat natoz neco shanet.takze si jeste pridam skoda forman :D
ted uz je mi skoro do smichu ale bylo mi opravdu spatne.
moc diky vsem.
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to máš pech lebo Forman je dosť suchá náhrada :D Ale stále držím palce ať to už jede -i -i -i
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak uz je to pul roku co sem dal dohromady ten muj zazrak a v patek jsem dohodnul s kamaradem zapujceni cipu do jednotky (resp prehrani sw)s tim ze se z toho stane trosku dravejsi lev.melo by to pridat asi 30 nm tociveho momentu a 15 kw vykonu takze vysledna hodnota bude 81 kw a 235Nm.tak snad to bude znat.v pondeli mi to udela tak hned odpoledne budu preferovat jak to dopadlo.cena pro me 1500 ze znamosti
Simson s 51
Serpico

motor

Příspěvek od Serpico »

....to palikx tak ať ti " hrabe, trhá asfalt " pokud nemáš zrovna EPS nebo jak se to označuje....a hlavně dlouho..." no problema ".....obyčejně kovářova kobyla chodí bosa....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jasne diky nejsem zadnej zabijak mortoru ale tahle nabidka se nedala odmitnout.je to jen na zkousku na par dni a uvidime.
dnes se vse podarilo asi za 20 minut bylo hotovo.
auto je opravdu o mnoho zivejsi a kdyz chce clovek predjet neco pred vami trva to o mnoho kratsi dobu.jen uvidime az se s tim naucim jezdit jak dopadne spotreba.zatim to bylo v zime 5,6 a ted v lete 4,9.
o motor mam strach ale verim ze tenhle je uz bez problemu (resp citim to tak od zacatku co jsem ho tam dal)
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A hele dalši Ivanko tak další zabiják na AUDI a BMW :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No onehdy byl ve Světu Motorů článek o chlapíkovi a jeho VW Passat r.v.1991 a ten měl naběháno 400 000 km a po 120ti tis. tam nechal dát chip...prý bez problému i podle nezávislého servisáka :)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

motor

Příspěvek od Serpico »

.....to palikx nemáš nárok být zabiják motorů, ( a věř tomu, že jsem poznal hodně mechaniků a s tebou jsem se navíc svez ) jsou mechanici, kteří se svezou a poznají a slyší ( co se jim naše káry, snaží dát najevo ) a ti druzí, kteří jenom čtou ECU - scanerry 11 a je jim to na h..... atd. vono svět je o poznání v jakékoliv činnosti ( u mechaniků to platí zvlášť - neustálé novinky elektronika...) a o tom jestli chceš víc a co si pro to schopen udělat....a i tom překonat nechuť k nadřízenému, který nezná desetinu, toho co vy na dílně a školení považuje za vyhozené peníze ( nakonec odejdeš a on proinvestoval peníze pro někoho jiného, jinou firmu)....i takový může mít názor....

Mějte se fajn a palikxi zachovej nám přízeň...

serpico
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak jeste sem to musim napsat
toto tema je uz asi o nicem.jelikoz toto auto dnes zmizelo z povrchu zemskeho a pokud se policajtum nepovede nejaky zazrak tak mam proste smulu.
:(
Simson s 51
milosh

Příspěvek od milosh »

palikx píše:tak jeste sem to musim napsat
toto tema je uz asi o nicem.jelikoz toto auto dnes zmizelo z povrchu zemskeho a pokud se policajtum nepovede nejaky zazrak tak mam proste smulu.
:(
pojisteni?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no to je jedine co me drzi pri zivote.pojistene to je.tak snad se nekdy nejakych penez dockam.
Simson s 51
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“