Mozte mi niekto pomoct ?
Mam pcdlo amd 64 a videokartu GF7300GT, ktora ma aj kompozitny TV vystup. V masine mam aj TV/DVB-T kartu asus 7131 a k nej pod windowsami nainstalovany SW powercinema. V com je problem:
- na TV nie je problem zobrazit to, co je na normalnom VGA monitore ci uz vo Win, alebo v Linuxe. Funguje zobrazovanie aj z programov na prehravanie videa ( v oboch systemoch)
- ked spustim PowerCinema, zobrazuje sa aj na monitore aj na TV vsetko. Jedina vynimka je, ze obsah ci uz on-line dvb-t, tv alebo video vstupu, pripadne aj zaznamenaneho videa (ktore sa pod inymi prehravacmi zobrazi normalne) sa zobrazuje na monitore pripojenom na VGA vystup k PC normalne, ale na TV (composite vystup) je obsah okna powercinema iba cierna plocha.
Potrebujem, aby mangelka mohla sledovat na TV pripojenom k PC svoje "nevyhnutnosti" (telenovely - tfuj) a ja som mohol pozerat nieco normalne (nemam kablovku, iba SAT a DVB-T v pcdle).
Predpokladam, ze je to sposobene nejakymi "ochranami prav", ked ten SW PowerCinema nepusti na kompozitny vystup obsah videa.
Nemate niekto skusenosti, ako to rozchodit ? Privitam aj to, ak ma niekto skusenosti s "rozchodenim" asus 7131 pomocou ineho programu ako PowerCinema. Uz som ich niekolko vyskusal, ale ziadny nedokazal pomocou tejto karty prijimat DVB-T. O ovladani pomocou dodavaneho IR ovladaca uz ani nehovorim.
Nemate niekto skusenosti, ako to rozchodit ?
Dopredu dakujem za pomoc.
Heeeeeeeeeeelp
Heelp GF7300 + asus 7131 TV/DVB-t karta
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Heelp GF7300 + asus 7131 TV/DVB-t karta
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já mám LEadtek WinFast DTV 2000 H, ale něco podobmého jsem měl, když jsem propojoval TV s počítačem. Na monitoru PC se film krásně spustil, ale v TV bylo jen černé okno přehrávače. Vtip (dá-li se to tak nazvat) byl v nastavení grafické karty (v mém případě - kabel do TV šel z klasického výstupu na grafické kartě). Je nutné nastavit zobrazení na 2 výstupních zařízeních (PC monitor a TV).
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za radu.
Ale ja mam nastavene dva vystupy - monitor a TV. TV mam pripojeny na composite vystup GF7300. Na TV praveze vidim pracovnu plochu, ikonky, mysoidny kurzor, ... Ked spustim prehravanie filmu cez akykolvek prehravac, na TV ho normalne vidim. Na monitore tiez. Problem nastane az vtedy, ked spustim prehravanie filmu, ci DVB-t/TV ce PowerCinema. Na TV vidim vsetko ako predtym, len v okne, kde by mal bezat film, je na TV tma. Na monitore v tom okne obraz normalne vidno
OK, skusim sa este pohrat s nastyavenim karty, uvidime.
Ale ja mam nastavene dva vystupy - monitor a TV. TV mam pripojeny na composite vystup GF7300. Na TV praveze vidim pracovnu plochu, ikonky, mysoidny kurzor, ... Ked spustim prehravanie filmu cez akykolvek prehravac, na TV ho normalne vidim. Na monitore tiez. Problem nastane az vtedy, ked spustim prehravanie filmu, ci DVB-t/TV ce PowerCinema. Na TV vidim vsetko ako predtym, len v okne, kde by mal bezat film, je na TV tma. Na monitore v tom okne obraz normalne vidno
OK, skusim sa este pohrat s nastyavenim karty, uvidime.
V.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Napadla mě ještě změna aplikace. Další příčina mých problémů, jak jsem psal byl i špatný přehrávač. Tj., že třeba v BS Playeru mi to blbnulo a v klasickým Windows Media Playeru 9 to šlo úplně v pohodě na obou zařízeních stejně. Takže i tohle by mohlo být ono.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
proste ti tvoje stavajici kodeky nepodporuji powercinema chce to novy kodeky a pujde to taky v nastaveni graficky karty musis mit nastaveno oblas europa
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW