To je ale pravda, jen to neni na sto kilometrumilosh píše:Podobny kecy jsem slysel i od lidi co maj fabky 1.2 a po meste jim to bere pod 5

Moderátor: Blue Lanos
preclik_75 píše:To já mám opačnej problém... mě to nechce jít se spotřebou pod 10l/100km ... už nevím, čím by to mohlo být... není problém 11 litrů....Test jsem dělal že jsem dal plnou nádrž, pak jel až na dno nádrže a pak znova nalil PLNOU a spočítal s kilometrama... Mám Daewo Lanos (samozřejmě
) .. Nedávno jsem dal SHELL V-Power... tak uvidíme..
Pokud jezdíš aspoň trochu slušně, tak bych s tím šel do servisu. je to trošku moc...preclik_75 píše:To já mám opačnej problém... mě to nechce jít se spotřebou pod 10l/100km ... už nevím, čím by to mohlo být... není problém 11 litrů....Test jsem dělal že jsem dal plnou nádrž, pak jel až na dno nádrže a pak znova nalil PLNOU a spočítal s kilometrama... Mám Daewo Lanos (samozřejmě
) .. Nedávno jsem dal SHELL V-Power... tak uvidíme..
To je pravda, ja mam ale tak 80% mesto a to to auto moc neprozenes, obcas je treba vyhnat pavouky z vyfukuDarrio píše: Dalsia vec co som si vsimol ze po absolvovani tej dlhej trasy po dilanici je teraz auto ovela zivsie, lepsie taha a netreba tolko tlacit na plynovy pedal. Zeby sa precistili vstreky? Alebo cim to moze byt?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |