Dalsi mezi nami
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli je to neco proti me, ale asi nevis o cem mluvis. Scenik se s Tacumou neda srovnat vubec. A s kiou? velikosti mozna ale s pohodlim urcite ne. Ja nejsem zadnej zazranec a nehajim to co zrovna mam ale rikam ze v pohodlnejsim aute jsem jeste nejezdil ( a ze jsem jezdil v hodne autech)Ivoš píše:Žádnýho Scenica , ale Tacumu, nebo Kiu Carnival
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Proti tobě nic, však jsme to už probírali v "Pomalém loučení". Bylo to myšleno spíš v legraci. Ve Scenicu jsem ještě neseděl, takže nehodnotím, ale v Carnivalu jsem seděl bylo to úžasný. Všechno krásně po ruce...pravou ruku jsem měl pohodlně opřenou a řadící páka + ovládání na středovém panelu přesně "na ruku". Super věc. A navíc ten prostor
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
jo a kdyz uz se bavime trochu mimo tema tak muj favorit po tom co jsem se s nim svezl je xsara picaso samo s hdi.ale je to jen velke uvnitr kufr to nema.
Jo ted sem si vsiml Vsecko nejlepsi k svatku IVETO. pozde ale prece
Jo ted sem si vsiml Vsecko nejlepsi k svatku IVETO. pozde ale prece
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ja jen z vlastni zkusenosti muzu rict, ze cestovat jako pasazer bylo mnohem prijemnejsi a pohodlnejsi ve starym Renaultu Espace, nez v o dost novejsim Fordu Galaxy (oboje sluzebni vcetne ridice).Brainman píše:Scenik se s Tacumou neda srovnat vubec. A s kiou? velikosti mozna ale s pohodlim urcite ne. Ja nejsem zadnej zazranec a nehajim to co zrovna mam ale rikam ze v pohodlnejsim aute jsem jeste nejezdil ( a ze jsem jezdil v hodne autech)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)