Pomalé rozloučení :(

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ivoš píše:
SkylineGTR píše:
Ivoš píše:Tak ať ti dobře slouží a nezanevři na nás ;) Věřím tomu, že je to fajn poježdění.Sice jsem ortodoxní Daewoomaniak, ale Renault je moje favourite značka už jen díky pěkným interiérům ;)
Pěkný interiéry??? :shock: :shock: To snad nemyslíš vážně? Ten volant je naprosto příšerný!! :roll: :roll:
Líbíse mi interiér třeba v Espace, celkově i VelSatis, Laguna apod.
Tak Espace mi moc nesedel tou future pristrojovkou, je to jako v letadle. Ale dvoulitr Scenic ma jediny bile budiky a normalne kulate
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To se mi právě na tom hrozně líbí ta futurističnost a přitom docela v duchu současnosti.....jojo....přítelka má Twingo....já se v tom teda docela bojím, když keckama skoro kopu do př. světel a nemám před sebou haupnu jako u Nubiry, ale je to taky docela pěkně tvarovaný......
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Brainman píše:
palikx píše:
Brainman píše: Porad lepsi kosoctverec nez smradlavej chciplej lev :lol:
no ja ti dam chciplej lev :lol: musime se sejit a ja tomu tvymu zazraku ukazu lva na zadnich dverich :lol: (i kdyz benzinovemu 2,0 asi stacit nebudu ale kdo vi)
No kdyz si me minulej tejden vez na pivo tak se ten lev moc nepredved, ale je pravda ze Praha neni zavodni okruh ;)
pockej sem v patek dohodnul se znamym chip do HDI melo by to pridat asi 30 tociveho momentu a skutecnych 15 kw.je to stredni varianta a pry ta nejlepsi aby ten motor vydrzel(snad se mu nestane to co tomu predeslymu)
takze uvidime.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

milosh píše:Ja si stejne jednou zase mozna koupim chevy, Lacik 3 je libovej ale ceny jeste moc ne :D
Mildo,tak to jsme na tom stejně.Tuhle jsem koukal na Chevy Laceti 5d v černý a to auto má nědo sebe. Škoda,že Astra "H" je tak drahá,protože je to úžasný auto a dokonce se ho loni prodalo víc jak golfů!!!!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“