prasklé sklo na mém auti
Moderátor: Blue Lanos
prasklé sklo na mém auti
Čauky kluci ,dnes si tak fičím z práce,proletěl kolem mě kamion a hned za ním kamíček,který trefil mé čelní sklo tak šikovně,že v něm zustala prasklina. Ten tahač jsem nedohnal ,poradte co dělat.Jaká je cena nového skla ?Už jsem uvažoval,že bych to nechal připojistit a třeba za dva měsíce nechám vyměnit,co ?Poradte někdo nějaký fígl,pořípadě se podělte se zkušenostmi.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nieje bohvie čo lebo já mal ten istý príad a kamión som nahánal asi 10 km za kazdým som ho predbehol ale nezastavil naopak ma skoro prešiel tak som zastavil policajnú hleadku a dal som im číslo a opis kamióna no a dostal som takú radu že si mám zohnať dakoho kto to zoberie na seba takže neviem čo Ti v takom prípade pomôže ja som si to zaplatil z vlastného lebo aj políciu tu máme pre to aby pokutovala a nie pomáhala Jo to sklo bolo na OPLI a prasklo po celej dlžke
Než ti pojistí přední sklo, musíš přijet i s autem a pojišťovák si ho prohlédne, zda-li není poškozené. Pokud máš vinika a ten se přizná, že ti škodu způsobil ( o čem silně pochybuji - přichází o bonusy), máš vyhráno a škoda se hradí z jeho odpovědnostní pojistky. Pokud viníka nemáš, platíš ze svého, cena skla se pohybuje v rozmezí 5500 - 8000 Kč.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ak je problem je lepšie tu na fore najsť niekoho kto to napíše na seba a je po probleme . Ja som tak pomohol už 4 priateliom niečo sme vypili a je dohoda. inak stratite minimum pretože poisťovňa da novemu klienovy lepšie zľavy ako staremu a tak migrujem každý rok od jedneho k druhemu a čo??? nič mam stale menšiu poistku
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: aaa
Tak tohle už v čechách nejde. Pojištovny mají propojenou databázi a jak jdeš jinam,tak už ví "co jsi zač".A přijít o bonus kvůli oknu asi nikdo nechce. To už je lepší to nechat udělat přez firemní auto,které už nemá bonus. Jo a jinak už neberou ¨úplně vše,ale jen bonus za 36 měsíců,což je 15%dolu.simone píše:ak je problem je lepšie tu na fore najsť niekoho kto to napíše na seba a je po probleme . Ja som tak pomohol už 4 priateliom niečo sme vypili a je dohoda. inak stratite minimum pretože poisťovňa da novemu klienovy lepšie zľavy ako staremu a tak migrujem každý rok od jedneho k druhemu a čo??? nič mam stale menšiu poistku
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Re: prasklé sklo na mém auti
čau Alfe,škoda že nemáš připojištění čelního skla u České pojišťovny - stojí to "jen 500" ročně - teď jsem to pojištění využil taky prasklé sklo - výměna byla u Autosklo Kalfas nebyl vůbec žádnej problém - výměna skla i s prací prý 7000!!Ještě mi poděkovali za to že u nich byla provedena výměna a dali mi na vybranou buď dálniční známku,nebo poukázku 2x500 na benzín u ÖMV - tak volba byla jasná.Je fakt že tím člověk přišel o bonus,ale když si nechá sklo vyměnit 2x ročně tak se pojistka vyplatí.A práce byla odvedená dobře - po zkouškách hadicí ani kapka v interiéru a snad ani nikde.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: prasklé sklo na mém auti
--------------------------J.Bad píše:čau Alfe,škoda že nemáš připojištění čelního skla u České pojišťovny - stojí to "jen 500" ročně - teď jsem to pojištění využil taky prasklé sklo - výměna byla u Autosklo Kalfas nebyl vůbec žádnej problém - výměna skla i s prací prý 7000!!Ještě mi poděkovali za to že u nich byla provedena výměna a dali mi na vybranou buď dálniční známku,nebo poukázku 2x500 na benzín u ÖMV - tak volba byla jasná.Je fakt že tím člověk přišel o bonus,ale když si nechá sklo vyměnit 2x ročně tak se pojistka vyplatí.A práce byla odvedená dobře - po zkouškách hadicí ani kapka v interiéru a snad ani nikde.
Kolik platíš teda celkem " Jirko " u ČP roční povinné ručení i s připojištěním?
Zdraví všechny na foru " Vazoun "
Takže kolega co jezdí u jiné firmy by to vzal na sebe,řekl si o 1000kč,takže to je v pohodě.Máme ale problem s tím,že nevíme jak se to vyřizuje,mužete někdo poradit?Musíme volat policajty,nebo stačí když si opíšu číslo jeho pojistky a on to nahlásí na firmě?CO MUSÍM UDĚLAT PAK?Stačí zajed někam do servisu s tou jeho pojistkou,nebo musím na pojištovnu,pořípadě na kterou,jeho,nebo mojí?DÍk ALF.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny