dotaz :-) ... monitor???
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
dotaz :-) ... monitor???
zaujal mne ten označený prostor neví někdo co je pod tím plastem?
líbí se mi to místo a docela ba se tam vyjímal monitor sklopný se rozumí
to foto je jen ilustrační to pro štouraly co ví že mám jinou výbavu
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
- Reklama
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Zatím to nevím a asi to nikdo nebude vědět. Jinak mohu slíbit, že to zkusím zjistit.
P.S.
Zatím mohu jen varovat všechny před děmontáží rámečků zadních repro v Aveu sedan - musí se vydělat celé plato a ze spodu jsou přišroubovaný 4-mi šroubky. Pokud budete vydělávat platoi, musíte demontovat horní kotevní místa pro sedačky s isofix, odpojit střední brzdové světlo a vytáhnout 3 plastové "čudlíky" umístěnými za opěradly zadních sedadel. Poté lze plato tahem pdopředu opatrně posunout dopředu s tím, že se opatrně ohnou konce plata - doporučuji provádět ve dvou osobách - každý z jedné strany. Poté lze demontovat pásy je-li třeba nebo jen vyměnit rámečky či repro.
P.S.
Zatím mohu jen varovat všechny před děmontáží rámečků zadních repro v Aveu sedan - musí se vydělat celé plato a ze spodu jsou přišroubovaný 4-mi šroubky. Pokud budete vydělávat platoi, musíte demontovat horní kotevní místa pro sedačky s isofix, odpojit střední brzdové světlo a vytáhnout 3 plastové "čudlíky" umístěnými za opěradly zadních sedadel. Poté lze plato tahem pdopředu opatrně posunout dopředu s tím, že se opatrně ohnou konce plata - doporučuji provádět ve dvou osobách - každý z jedné strany. Poté lze demontovat pásy je-li třeba nebo jen vyměnit rámečky či repro.
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
dedo.miki píše:Pod tým miestom ide rozvod vzduchu z kúrenia (plasty).Ked vyberieš prístrojový panel tak tam uvidíš kolko tam máš miesta na uchyt čo potrebuješ.
jo díky to mně nenapadlo
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
zacat treba od fukarov... jemne vytiahnut obidva - su zaskocene po obvode- a potom este take plastove ramceky, v ktorych su fukare... potom treba povytiahnutim za vzniknute diery odstranit plast okolo fokarov - opatrne... no a uz sme tam... dotycny cielovy plast drzia len dve skrutky v prednej casti... ak bude konkretny zaujem mozem dodat fotky z demontaze...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
to by bylo super ten prostor se k tomu přímo nabízí tak jestli máš ty fotky tak mi je prosím pošli buď tady nebo na mail bandolik@seznam.cz předem díkpeter NR píše:zacat treba od fukarov... jemne vytiahnut obidva - su zaskocene po obvode- a potom este take plastove ramceky, v ktorych su fukare... potom treba povytiahnutim za vzniknute diery odstranit plast okolo fokarov - opatrne... no a uz sme tam... dotycny cielovy plast drzia len dve skrutky v prednej casti... ak bude konkretny zaujem mozem dodat fotky z demontaze...
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU