Vítáme uživatele a diskutující z matiz.nazory.cz

Moderátor: Blue Lanos

jakub

Re: zkouška co to tu umí

Příspěvek od jakub »

V.Brousek píše:Tak jsem doma. :cry: A doma to fachčí.Tak jsem měl pravdu že mám v práci něco s PC. :?
smileys funguji javascriptem, takze akorat povolit, mmchdm kdyz do textu napises

: ) - :) (dvojtecka a leva zavorka)
; ) - ;) (strednik a leva zavorka)
...
(bez mezer)
Reklama

shaman
Kontaktovat uživatele:

Zdravim Matizaky

Příspěvek od shaman »

Tak se tu rozkoukavam, misty mi to prijde dost neprehledne, ale ve vysledku to asi bude o hodne lepsi. Doufam, ze dosahneme puvodni urovne. Hynek
milosh

Re: Zdravim Matizaky

Příspěvek od milosh »

shaman píše:Tak se tu rozkoukavam, misty mi to prijde dost neprehledne, ale ve vysledku to asi bude o hodne lepsi. Doufam, ze dosahneme puvodni urovne. Hynek
Vitej 8)
Zpocatku to mozna bude pro tebe mirne slozite, ale jakmile se to forum naucis pouzivat, uz nebudes chtit nic jineho :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
shaman
Kontaktovat uživatele:

Posilejte fotky

Příspěvek od shaman »

Právě jsem objevil fotoalbum. Věřím, že dost nás, Matizáků, má na disku nějaké cool fotky, které by stály za zveřejnění. Třeba ta limuzína atd. Už jsem započal s vkládáním, doufám, že jich bude přibývat...
milosh

Re: Posilejte fotky

Příspěvek od milosh »

shaman píše:Právě jsem objevil fotoalbum. Věřím, že dost nás, Matizáků, má na disku nějaké cool fotky, které by stály za zveřejnění. Třeba ta limuzína atd. Už jsem započal s vkládáním, doufám, že jich bude přibývat...
sice to jeste nejede na 100% (hlavne ty miniatury) ale jinak uz je to myslim ku prospechu 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Jo, zda se to byt super napad. Hele je tu nekde moznost zvolit si oblibene konference, abych mel nekde odkaz rovnou a nemusel to vyklikavat?
milosh

Příspěvek od milosh »

shaman píše:Jo, zda se to byt super napad. Hele je tu nekde moznost zvolit si oblibene konference, abych mel nekde odkaz rovnou a nemusel to vyklikavat?
Pridam sem ten mod, vcera jsem na nel koukal a pokud uz je o to zajem, tak to sem dam, nemel by to byt problem :)
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravim Matizaky

Příspěvek od Ondras »

shaman píše:Tak se tu rozkoukavam, misty mi to prijde dost neprehledne, ale ve vysledku to asi bude o hodne lepsi. Doufam, ze dosahneme puvodni urovne. Hynek
Čau Hynku,

Tak tě tu vítám :). Úrovně původního dosáhnem a přesáhnem!
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Miloš

Zdravím a pozdravuji Matizaky

Příspěvek od Miloš »

:lol: :lol: :lol: :lol: je tu fajn
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravím a pozdravuji Matizaky

Příspěvek od Vazoun »

Miloš píše::lol: :lol: :lol: :lol: je tu fajn
----------------
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den :o) já jsem se zaregistroval v dubnu 2006 a mezitím celou tu dobu nikdo tu nepokračoval :?: Také zdravím všechny " Matízkáře " již zaregistrované i budoucí - čau " Vazoun " :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“