hmm, tak ja mam zase jinej nazor, na beno od tesca jsem ujel o 50km vic nez od Shellu a to se vyplati !!!!Petr Soukup píše:Tak od levnejch pump jsem vyléčenej. Měl jsem u Kadetta pal.pc a jednou mě napadlo ho vynulovat a změřit si spotřebu. Výsledek? Na benzín od značkové pumpy,který byl o 1.60kč na litu dražší,jsem ujel o 120km víc!!!! Co jsem ušetřil??? Vůbec nic,spíš naopak. Cena není vše a 50kč rozdílu???? Když to bude 500,tak možná začnu uvažovat,ale 50kč mě neovlivní.
Jaký benzin tankujete?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Blue Lanos
Dnes som sa bavil na obede z jednym kolegom z prace co ma Astru caravan ako tu Milosh ale ten starsi model a potvrdil aj on, ze na V-power prejde viac km a cca 1liter rozdiel v spotrebe pre vpower takze to keci asi nebudu
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Tak to s tebou souhlasím. Asi skusím taky Tesco power.milosh píše:hmm, tak ja mam zase jinej nazor, na beno od tesca jsem ujel o 50km vic nez od Shellu a to se vyplati !!!!Petr Soukup píše:Tak od levnejch pump jsem vyléčenej. Měl jsem u Kadetta pal.pc a jednou mě napadlo ho vynulovat a změřit si spotřebu. Výsledek? Na benzín od značkové pumpy,který byl o 1.60kč na litu dražší,jsem ujel o 120km víc!!!! Co jsem ušetřil??? Vůbec nic,spíš naopak. Cena není vše a 50kč rozdílu???? Když to bude 500,tak možná začnu uvažovat,ale 50kč mě neovlivní.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Můj názor je, že spíše záleží na jízdních podmínkách , než odkud benzín pochází. Já většinou tankuji u TANK ONO ( Teplice) a nebo u KM PRONA(Česká Lípa), což jsou benzinky které drží cenu na spodní hranici průměru v ČR a nemyslím si, že kdybych natankoval benzín u drahé benzinky, že ujedu více km. Ale každý má tu svou pravdu a já ji respektuji, jenom jsem vyjádřil tu svou ( pravdu)
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
placebo efekt a masirka z reklamnich spotu je bohuzel stale v povedomi nekterych lidi.V.Brousek píše:Můj názor je, že spíše záleží na jízdních podmínkách , než odkud benzín pochází. Já většinou tankuji u TANK ONO ( Teplice) a nebo u KM PRONA(Česká Lípa), což jsou benzinky které drží cenu na spodní hranici průměru v ČR a nemyslím si, že kdybych natankoval benzín u drahé benzinky, že ujedu více km. Ale každý má tu svou pravdu a já ji respektuji, jenom jsem vyjádřil tu svou ( pravdu)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
S Tank ONO nemám dobré zkušenosti. Jednou jsem v Nýřanech vzal do služebního Ducata(2.8 JTD) naftu a auto hulilo a nejelo. Připadal jsem si jak dýmovnice na útěku. Miloshi to není placebo efekt,nebo reklama,vyskoušel jsem těch pump hodně,ale nejlíp se mi osvědčil Shell a Benzina.V.Brousek píše:Můj názor je, že spíše záleží na jízdních podmínkách , než odkud benzín pochází. Já většinou tankuji u TANK ONO ( Teplice) a nebo u KM PRONA(Česká Lípa), což jsou benzinky které drží cenu na spodní hranici průměru v ČR a nemyslím si, že kdybych natankoval benzín u drahé benzinky, že ujedu více km. Ale každý má tu svou pravdu a já ji respektuji, jenom jsem vyjádřil tu svou ( pravdu)
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Ja by som to tiz nenazyval placebo efekt....
Tiez nemam dobre skusenosti s "no name" benzinkami. Vyskusal som si to na felicii, npo natankovaní na niektorých pumpách dymila a hucala. Stacilo dat benzin s inej a sla ako šíp. Na fabii som uz radsej tankoval len Shell a Slovnaft, niekedy Oktan. A do espera nedam v zivote benzin s dakej cudnej benzinky, ktora chce prilakat ludi cenou o 30 halierov nizsou.Takze slovnaft a shell u mna jednoznacne boduje... MOj nazor...
Ale prajem ludom, ktory tankuju aj na tych "ostatnych pumpach", aby ich auticko posluchalo a nestrajkovalo...
Tiez nemam dobre skusenosti s "no name" benzinkami. Vyskusal som si to na felicii, npo natankovaní na niektorých pumpách dymila a hucala. Stacilo dat benzin s inej a sla ako šíp. Na fabii som uz radsej tankoval len Shell a Slovnaft, niekedy Oktan. A do espera nedam v zivote benzin s dakej cudnej benzinky, ktora chce prilakat ludi cenou o 30 halierov nizsou.Takze slovnaft a shell u mna jednoznacne boduje... MOj nazor...
Ale prajem ludom, ktory tankuju aj na tych "ostatnych pumpach", aby ich auticko posluchalo a nestrajkovalo...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
no ja som raz nabral do skoro prazdnej Vpower a nedostavil sa ani placebo efekt aj spotreba bola vyssia a to som siel dlhsie trasy a nie po meste, dojazd slaby, trosku som aj viac tocil, ale mozno o 300-400ot viac ako inokedy. potom som nabral 3-4x Tesco a lamem (osobne) rekordy v spotrebe. a penazenka to pocitila najviac, pretoze Tesco fuel tu stoji 35,20 a shell VP 38,10, to su 3sk/l, pri 3 tankovaniach x30l je to skoro 300sk a to lamem rekordy. ani pri startoch alebo pri jazde so studenym motorom som nepostrehol rozdiel. so studenym motorom na dvojke prvykrat trha tak ci tak
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Miloši mám stejný názor jako ty a každý má tu svou značku benzinky. Ale Vy ostatní věřte, že neplatí pravidlo " čím dražší - tím lepší ". Ale pak je další " Věř a tvá víra .......... " .
a nakonec
Pro Kasmu :
Tank ONO a Prona nejsou žádné NO NAME benzinky, jenom tolik nešponují ceny a mají jinou cenovou politiku
a nakonec
Pro Kasmu :
Tank ONO a Prona nejsou žádné NO NAME benzinky, jenom tolik nešponují ceny a mají jinou cenovou politiku
benzín
....každý má tu svou pravdu - pod tíhou mediálních informací - špatný benzín lze natankovat i u SHELLU nebo kterékoliv jiné značky - nafta v benzínu ( střídání dopravců - cisteren neúplné vypuštění cisterny - to prostě nelze - rád se nechám přesvědčit o opaku ) do hry vstupuje nahrazování nedaněnými složkami u právě levnějších pump atd....a tak si vyberme....
Mějte se fajn a přeji nemixovaný benzín
Mějte se fajn a přeji nemixovaný benzín
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Dnes som si dal do nosa TESCO...Zatial -klop,klop...ide super ,ba dokonca mám dojem,že je to auto živšie.Cítim to hlavne vtedy,ked mu rýchlo šliapnem na "krk" a ten spomínaný placebo efekt sa mi nezdá,že by sa to u mňa -v tomto prípade-"objavilo"...
inak: pred nedávnom ukazovali v TN,že chcú spustiť na slovensku aj samoobslužné benzinky a tým by mohli byť lacnejšie poh.hmoty-čo je aj logické...V čechách to už vraj máte,čo svedčí opäť o "nápaditosti" slovákov...':oops:'
My sme proste takí...raz na to prídeme aj my,že také niečo môže byť...
inak: pred nedávnom ukazovali v TN,že chcú spustiť na slovensku aj samoobslužné benzinky a tým by mohli byť lacnejšie poh.hmoty-čo je aj logické...V čechách to už vraj máte,čo svedčí opäť o "nápaditosti" slovákov...':oops:'
My sme proste takí...raz na to prídeme aj my,že také niečo môže byť...
- Blue Lanos
... a vo Francuzku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Ano, kazdy m,a svoju benzinku...Bergman píše:Miloši mám stejný názor jako ty a každý má tu svou značku benzinky. Ale Vy ostatní věřte, že neplatí pravidlo " čím dražší - tím lepší ". Ale pak je další " Věř a tvá víra .......... " .
a nakonec
Pro Kasmu :
Nemyslel som zrovna Tank ONO a Prona, tie poznam aj ja. Narazal som na Tesco benzinky tie ostatne radsej nebudem menovat, kedze sa nachadzaju v mojom okoli...
Ale neverim tomu ako pises, cim drahsi, tym lepsi.... Je to skor o tom ze tam kde je cena normalna /nevyhladavam najdrahsie benzinky/, je benzin "cisty" a nie pozlievany zo dna cisterny... Myslite ze napriklad Shell zlieva pozostatky z cisterien???
Ja som pisal len osobnu skusenost s tymi "No name" (aj ked kazda ma meno) benzinkami a je to bohuzial realita...
A dalsia vec: viete ako sa riedi benzin??? Tak verte tomu, ze na pumpach sa robi aj to a po nom museli aj Škodu 120 roztlacat, aby nastartovala, podotykam ze inka startuje normalne....
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká velkých benzínek a noname bych řekl možná jen téma k zamyšlení. Nejsem si jistý, že by společnosti jako Shell, OMV, Jet, ESSO apod. riskovali značné problémy díky nekvalitnímu palivu a naopak "noname" benzinky chtějí co nejvíce ušetřit (logicky) a dělí se pak na 2 skupiny - 1) hajzlové co ředí palivo vším možným, aby náklady byli co nejnižší a je jim úpně jedno, že jejich PHM je hnůj.2) "noname" benzinky, které sice chtějí za každou cenu (a možná i pod tlakem cen velikých společností) stlačit cenu na minimum, ale berou prověřené palivo a bez jakýchkoliv úprav ho distibuují. Ale bohuže doplácejí na renomé firem č. 1.
Takže bych neházel všechny firmy do jednoho pytle. Sám jsem párkrát tankoval u RobinOil (u přítelkyně není široko daleko jiná benzinka) a bylo to ok. Ale raději pořád dám přednost ověřeným velkým společnostem, kde je v porovnání s malými firmami větší záruka kvality paliva.
Takže bych neházel všechny firmy do jednoho pytle. Sám jsem párkrát tankoval u RobinOil (u přítelkyně není široko daleko jiná benzinka) a bylo to ok. Ale raději pořád dám přednost ověřeným velkým společnostem, kde je v porovnání s malými firmami větší záruka kvality paliva.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza