Nexia^2 project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, držte mi zítra palce, jedu nakupovat Calibru na náhradní díly a jestli ten kousek bude ve slušném stavu, tak se můžete ještě letos těšit na 300koňovou Nexii
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak to je fakt sila, jenom bacha, aby jsi nedopadl, jak ta Audina na Trzni, co ji ujel motor Ale ted vazne, Nexia 300ps, to bude neco!!!Ivan píše:Přátelé, držte mi zítra palce, jedu nakupovat Calibru na náhradní díly a jestli ten kousek bude ve slušném stavu, tak se můžete ještě letos těšit na 300koňovou Nexii
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, tak snad už mě znáte, abyste věděli, že nedělám zbrklé úpravy, no ne? Samozřejmě půjde dovnitř navařit ochranný rám a další věci... Ale nerad bych předbíhal událostem... třeba ten motor neseženu.Kessler píše:Hašišmarja ...třistakoní...pobere to vůbec to auto???...máš v plánu přivařit nějaké výztuhy, dodatečné bodové svary nebo tak něco???
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Peho, v základu tuším 205 koní, točivý moment 270 Nm, zrychlení u Calibry je kolem 6,9 sekund, Nexia je o 500 kg lehčí, takže to bude hodně pod 6 sekund.
a tady je vidět ten šílený zátah...
a tady je vidět ten šílený zátah...
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, Dede, všechno bude záležet, na jaký výkon auto naladím, ale 300 koní zase není tolik, aby to nešlo přenést přes přední náhon... U sebe mám jen strach, že nastane čas, kdy mi nebude stačit ani 300 koní Ale nerad bych plácal do větru, dejte mi čas a půjde-li všechno, jak si představuju, do konce roku bych mohl být hotov...Dede píše:Ako chces tých 300konikov preniesť na cestu ? Predsa Calibra je 4x4
Nexia² project
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak rovnou rám...tak to je fpohodě...tak držím palce ať se dílo podaří...Ivan píše:Kluci, tak snad už mě znáte, abyste věděli, že nedělám zbrklé úpravy, no ne? Samozřejmě půjde dovnitř navařit ochranný rám a další věci... Ale nerad bych předbíhal událostem... třeba ten motor neseženu.Kessler píše:Hašišmarja ...třistakoní...pobere to vůbec to auto???...máš v plánu přivařit nějaké výztuhy, dodatečné bodové svary nebo tak něco???
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak rozbitější Calibru jsem snad ještě neviděl. Nekoupil jsem. Fuj.
Nexia² project