Pomalé rozloučení :(

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

milosh

Příspěvek od milosh »

Brainman píše:
palikx píše:jasne ze prodej to neresi ale tam byla zavada se kterou to prodat neslo.uz je vyreseno,a auto s pi..u na kapote mam stejny nazor,ale snad bude spokojeny
Porad lepsi kosoctverec nez smradlavej chciplej lev :lol:

predtim si mel korejce a s nim taky delal machry tak bejt tebou drzim hubu a soupu nohama :lol: Nejlepsi auta sou nemecky :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

milosh píše:
Brainman píše:
palikx píše:jasne ze prodej to neresi ale tam byla zavada se kterou to prodat neslo.uz je vyreseno,a auto s pi..u na kapote mam stejny nazor,ale snad bude spokojeny

predtim si mel korejce a s nim taky delal machry tak bejt tebou drzim hubu a soupu nohama :lol: Nejlepsi auta sou nemecky :lol:
Ano mel, od roku 96- 99 jsem mel Racera ( to jsi jeste chodil do skoly) pak jsem mel do 2004 Espero a potom Nubiru. Ani jednou jsem nerekl o tech autech nic spatneho ( nikdy se mi nic nestalo az ted, a nebyla to vina auta) a toho Scenika jsem koupil kvuli velikosti ne kvuli znacce. Navic nepotrebuju setrit na povinem ruceni a nekupuju si zdechly maloobsahy a 160 koni je 160 koni. A radit taky jeste umim.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Jen tak pro zajímavost Renault patří mezi nejstarší značky aut.Od svého vzniku roku 1898 měl už devět znaků.Které přidávám.Jinak poslední znak ztvárňuje diamant /a podle mě i v tom přeneseném významu je taky diamant/Taky někdy používá v reklamě tvůrce aut a to proto že má za svoji dobu nejvíce typu a velmi často to jsou typy které přebírají i ostatní značky. Např.R-5 nebo Espace i když ten pro Renault dlouha dělala Matra/vojenská fabrika která vyrábí rakety/.Ona každá automobilka měla určité vrcholy.Dnes už je to otázka nadnárodních monopolů a tudíž peněz.Konstrukce je dělaná pomocí počítaču a tak i technické parametry jsou velmi podobné.No nic to je na dlouho tak radši toho nechám.
Ať nám jezdí a nezlobí :P

Obrázek
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Topol píše:Pěkný den :D
Jen tak pro zajímavost Renault patří mezi nejstarší značky aut.Od svého vzniku roku 1898 měl už devět znaků.Které přidávám.Jinak poslední znak ztvárňuje diamant /a podle mě i v tom přeneseném významu je taky diamant/Taky někdy používá v reklamě tvůrce aut a to proto že má za svoji dobu nejvíce typu a velmi často to jsou typy které přebírají i ostatní značky. Např.R-5 nebo Espace i když ten pro Renault dlouha dělala Matra/vojenská fabrika která vyrábí rakety/.Ona každá automobilka měla určité vrcholy.Dnes už je to otázka nadnárodních monopolů a tudíž peněz.Konstrukce je dělaná pomocí počítaču a tak i technické parametry jsou velmi podobné.No nic to je na dlouho tak radši toho nechám.

Obrázek
Dekuji pane Topol, bracha mi referoval o vasem rozhovoru na srazu. Nikdy jsem nemel ambice na franc. auta ale po 2000 km musim rict ze Scenic je tak trochu jiny auto. Kdo neridil nepochopi. Cheli jsme kupovat mimo jine i Grand Espace ( zraloka) ale ten je na Prahu moc velkej. Tohle auto je akorat.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak ať ti dobře slouží a nezanevři na nás ;) Věřím tomu, že je to fajn poježdění.Sice jsem ortodoxní Daewoomaniak, ale Renault je moje favourite značka už jen díky pěkným interiérům ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ivoš píše:Tak ať ti dobře slouží a nezanevři na nás ;) Věřím tomu, že je to fajn poježdění.Sice jsem ortodoxní Daewoomaniak, ale Renault je moje favourite značka už jen díky pěkným interiérům ;)
Ja mam jeste prece Matiska po tatovi ne, a to je taky daewoo i kdyz maly. :D
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No však jasně.....srdce máš na správném místě ;)
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

milosh píše:
Brainman píše:

Mildo máš na mysli pOPELnice --- :lol: :lol: :lol: - nějak mi připadá že ses nakazil oktávkovou nemocí -- /nesnášenlivost jiný značky // :) :)
ŘEZNÍK
milosh

Příspěvek od milosh »

Vít, Jiří píše:
milosh píše:
Brainman píše: Porad lepsi kosoctverec nez smradlavej chciplej lev :lol:

Mildo máš na mysli pOPELnice --- :lol: :lol: :lol: - nějak mi připadá že ses nakazil oktávkovou nemocí -- /nesnášenlivost jiný značky // :) :)
hehe, ja to nemyslel az zas tak vazne jako tvuj bratr. Ja si nemyslim ze oply jsou nej auta. Ja astru koupil kvuli tomu ze daewoo nemelo v cenovy hladine podobnej model, nubira se mi moc nelibi, prvni verze mozna, druha je hnusna a lacetti drahy. astra byla za 130 koliku tak to bylo jasny. Mel jsem nexii a srdcem taky stale dejvak, ale zivot jde dal... ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Brainman píše:
no ja ti dam chciplej lev :lol: musime se sejit a ja tomu tvymu zazraku ukazu lva na zadnich dverich :lol: (i kdyz benzinovemu 2,0 asi stacit nebudu ale kdo vi)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

palikx píše:
Brainman píše:
no ja ti dam chciplej lev :lol: musime se sejit a ja tomu tvymu zazraku ukazu lva na zadnich dverich :lol: (i kdyz benzinovemu 2,0 asi stacit nebudu ale kdo vi)
No kdyz si me minulej tejden vez na pivo tak se ten lev moc nepredved, ale je pravda ze Praha neni zavodni okruh ;)
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Ivoš píše:Tak ať ti dobře slouží a nezanevři na nás ;) Věřím tomu, že je to fajn poježdění.Sice jsem ortodoxní Daewoomaniak, ale Renault je moje favourite značka už jen díky pěkným interiérům ;)
Pěkný interiéry??? :shock: :shock: To snad nemyslíš vážně? Ten volant je naprosto příšerný!! :roll: :roll:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Teda páni každý má svého favorita a každému se líbí něco nebo některá! Už jsem to tady psal "Někdo má rád holky a někdo vdolky a někdo oboje"
A tak je to v cajku!Teď si představte že bychom byli-y všichni-všechny stejní-stejné:lol: Ten má pěkný volant a ten si myslí že je to hrůza!Když jenom připustím že ten druhý má aspoň trošičku pravdu tak je to vono!
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

SkylineGTR píše:
Pěkný interiéry??? :shock: :shock: To snad nemyslíš vážně? Ten volant je naprosto příšerný!! :roll: :roll:
Líbíse mi interiér třeba v Espace, celkově i VelSatis, Laguna apod.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

SkylineGTR píše:
Zalezi na typu ja mam volant tri ramenej a v kuzi. A k tomu interieru zatim jen pozitiva. Scenic je takovej mensi Espace, prihradky vsude a dokonale utlumeni. Zatim :)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“