Interiér pro Slama a další+poškozují vám sousedi Legu?

Moderátor: Blue Lanos

MiSedl

Interiér pro Slama a další+poškozují vám sousedi Legu?

Příspěvek od MiSedl »

Tak jsem to stihl nafotit ještě dnes.P.S.Někdo nám urval anténu a tak mě zajímá,jestli máte taky sousedy trhače, škrábače a poškozovače? Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Pekné a s tým poškodením tak to má asi každý já mám tiež samý dulík a dokonca dáký dobrák buchol pestou do strecgy tak je premáčknutá :? hold ludia sú už taký......... :evil:
Slam

Příspěvek od Slam »

Pekny a pekna kuzicka. 8) Co se tyce sousedu, tak mi zatim akorat tyden po koupi auta loni stipli vsechny 4 novy plastovy poklice na zimakach a pred mesicem sousedovi zrovna do me sjelo nezabrzdene auto na svazujicim se parkovisti, ale sam se mi prihlasil (odnesl to zadni naraznik). Oderky a promackliny mi spis delaji lidi tam, kde jsem zamestnan - v centru mesta (onehda jsem dokonce primo nacapal jednoho duchodce, jak mi zgusta vyvratil zpetny zrcatko).

Tu ulomenou antenu nechapu - prece na Leze to funguje tak, ze kdyz vypnes zapalovani, tak antena zajede dovnitr a nikdo nema sanci Ti neco lamat?! :shock: Taky se mi zda, ze mas rucku nejak moc zatazenou - brzdi Ti to dobre na rucni? Mne to totiz po koupi nebrzdilo na rucku vubec, ale v servisu mi brzdy dali do kupy tak, ze u rucky staci vytahnout jen o par zubu a je to fest zakously. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Já to taky nechápu,ale pošlu foto.Jasně,že se vysouvá až zasouvá aale nějak se jim to povedlo. Koupil jsem nový prut za 615 Kč a doufám,že to není nějak vytržený uvnitř, jako poškozené ozubené kolečka mechanizmu.
Ručku jsem dělal před dvěma dny a 1025Kč pakny a pustí mě přes sílu takhle nahoru,možná to bude chtít vymezit přes ten pastorek a jemně to roztáhnout aby byla tužší hned od prvních zubů.Dobrej postřeh :P :P :) :D :lol:
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Dobré lebo na mojej sú tiež nové obloženia ručnej ale páčka mi ide ako MiSedlíkovi a brzdí ako šialená akorát z predchádzajúcích skúseností z Legy viem že treba stáť na brzdovom pedáli a tak zatiahnuť páku :lol: :lol: :lol:Jinak neviem či to treba nastavovať keď to brzdí aj vo velkom kopci :lol: V každom prípade keď sa do toho Mi pustíš tak potom daj vedieť lebo tak ako píše Slamko je možné že to treba doštelovať :D
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:z predchádzajúcích skúseností z Legy viem že treba stáť na brzdovom pedáli a tak zatiahnuť páku :lol:
Vysvetli prosim, takhle to nikdy nedelam, prece ty bubny vzadu pro rucku nejsou nijak zavisle na kotoucich normalni brzdy, ne? :?: :shock:
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Slam píše:
-peha- píše:z predchádzajúcích skúseností z Legy viem že treba stáť na brzdovom pedáli a tak zatiahnuť páku :lol:
Vysvetli prosim, takhle to nikdy nedelam, prece ty bubny vzadu pro rucku nejsou nijak zavisle na kotoucich normalni brzdy, ne? :?: :shock:
Kdyz slapnes na pedal brzdy, tak se sevrou pakny a ty zatahnes rucku mnohem lehceji nez normalne, asi tak , jestli se mylim tak me opravte :D
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Teraz si myslím že Conpet má pravdu lebo vážne je to takto písané pri brzdách ktoré sú konstruhované týmto spôsobom a vlastne to doporučenie je pre to aby nedošlo k poškodeniu ručnej lebo já som minulý týden takú podobnú robil na Subaru a jemu sa vlastne to stalo že stál z kopca a poťiahol ručnú no a ono to prešmyklo a zohlo sa mu to vnútri toho bubna bola to inak makačka to rozobrať a vlastne také isté to má aj Lega ono totiš keď som to rozobral tak som sa zhrozil lebo je to všetko také maličké a tenúčké že je div že to ubrzdí auto :D :D :D :D :D
Slam

Příspěvek od Slam »

V tom pripade dekuji za pouceni. :P
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To nemáš zaco lebo do nedávna som to nevedel ani já ale bol som dole v autosalóne a tam som zastal no a technik mi hovoril že ako to zaťahujem ručnú a já že takhle a hups no a vtedy mi dal prečítať manuál no a tam to bolo popísané nieje to pravidlo ani nutnosť ale doporučuje sa to no a tak to robím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No me sice auto nikdo neposkozuje ale porad mi nejakej cokl ochcava levy zadni kolo...az ho uvidim tak dostane kopacku pres tlamu a majitel facku pres celou hubu... :lol: :lol: :lol: Jinak s tou rucni brzdou jste me taky zaskocili...to jsem taky nevedel...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Sorry kluci, ale jak jako zastavujete v kopci??????To je přece normální,že držíš nožní aby jsi mohl zabrzdit ruční ne. :lol: :lol: :lol: :lol: Určitě je zajímavá informace, že to podpoří zatáhnutí, to jo. Jinak zítra budu dělat to doštelování toho pastorku tak myslím,že to bude držet již od nižších zubů.Dám vědět a pošlu foto :P
Klikni a uvidíš kdo jsem
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasne pošli foto a hlavne napiš či to pomohlo lebo ako hovorým ajmoja stojí vysoko :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

MiSedl:No ja moc v kopci nezastavuju...nemam rad rozjizdeni do kopce...ale kdyz uz nekde zastavim tak samozrejme drzim nozni a zatahnu rucni...ale,ze to podpori jeste vic ucinek rucni jsem nevedel... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
zovi

Příspěvek od zovi »

Možno na Espere :o ale na Lege to nemá nič spoločné prevádzková brzda je kotúčová aj vzadu a parkovacia bubnová už som sa stým trápil aj ja. Teraz už funguje tak ako má ! :D
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“